Zavřít reklamu

Reklamní spoty společnosti Apple vždy stály za to. Už od prvopočátků společnosti si dával Steve Jobs velmi záležet na tom, jaký odkaz reklamy ponesou. Jednou z nejikoničtějších reklam 20. století byl spot 1984, který propagoval původní Macintosh. Povedených spotů bylo ovšem podstatně více. Z těch modernějších je nejslavnější asi reklamní mini série z roku 2009, ve které si dělal Apple srandu z Microsoftu. Ikonické duo si pamatuje snad opravdu každý. Včera se ukázalo, že herec Justin Long, který v této reklamě hrál Maca, přešel ke konkurenční společnosti. 

Justin Long nebyl s Applem nijak vázaný, pojila ho akorát role v těchto úspěšných reklamních spotech, takže se jedná spíše o zajímavost. Tak jako tak si na jeho obličej vzpomene každý, kdo ony reklamní spoty alespoň jednou zahlédl. Nyní se však Long dal dohromady se společností Huawei, se kterou bude natáčet reklamní spoty na propagaci jejich modelu Mate 9.

Na reklamní spot se můžete podívat níže. Spolupráce s Justinem Longem byla dle zástupců Huawei cílená. Přesně prý věděli, o koho stojí. Záměr je vlastně naprosto jasný. Huawei chce expandovat do světa, zejména do USA a Justin Long by byl tou správnou osobností na to, aby se o nových reklamních spotech začalo mluvit. Je ovšem otázkou, jestli Huawei zaznamená úspěch za pomocí prostředků a nápadů, se kterými Apple bodoval před téměř deseti lety.

maxresdefault (2)

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.