Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Jestliže plánujete vstoupit do světa smartphonů od Applu a nechcete sahat zase tak hluboko do kapsy, pak je iPhone 5s stále ideální. Jedná se o jeden z nejhezčích iPhonů vůbec, který pořád nabízí slušný výkon, čtečku otisků prstů Touch ID, kvalitní fotoaparát a vlastně vše ostatní, co by měl dnešní smartphone podporovat. Nechybí dokonce ani podpora nejnovějšího iOS 10 a počítat můžete i letos s iOS 11. Zkrátka a jednoduše jde o telefon, který vám pár let vydrží a na to, že má na zádech logo nakousnutého jablka, jej lze v současné době pořídit jako úplně nový za poměrně slušnou cenu.

Pokud se vám iPhone 5s líbí a víte, že vám bude vyhovovat, pak po něm určitě sáhněte. V současné době je možné jej zakoupit ve Space Gray a Silver variantě s kapacitou úložiště 16GB. U Apple Premium Resellera iStores navíc nyní ke každému iPhonu 5s dostanete CulCharge 3-IN-1 (nejmenší powerbanku na světě) v hodnotě 35 € (přibližně 950 Kč) zcela zdarma. iPhone 5s zakoupíte na istores.sk za 329 € (přibližně 8 890 Kč). Akce se vztahuje jen na slovenský iStores.

CulCharge 3-in-1 je miniaturní powerbanka pro iPhone od slovenské společnosti s kapacitou 1000 mAh. Kromě USB portu disponuje i Lightningem s certifikací Made for iPhone, tudíž si můžete být skutečně jisti, že je spolehlivá. CulCharge si můžete pověsit na klíče, připnout k batohu nebo kamkoli vás jen napadne. V případě potřeby ji můžete kdykoli připojit k iPhonu a o kousek si dobít jeho baterie, případně ji můžete použít jako kabel pro připojení iPhonu k počítači.

iPhone 5s CulCharge

Dnes nejčtenější

.