Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

PhoneBook
PhoneBook je aplikací, která se zaměřuje na spravování vašich kontaktů a umožní vám mít všechny kontakty hezky přehledné a snadno vyhledatelné. PhoneBook vám bleskurychle vyhledá duplikované kontakty, umožní zálohu vašich kontaktů, skupinové zprávy a emaily, možnost filtrovat kontakty a převést oblíbené kontakty přímo do oznamovacího centra.

[appbox appstore id946741869 oldprice=“1,99€“]

Instant Pic Collage Pro
Instant Pic Collage Maker nabízí vše, co potřebujete pro vytváření překrásných koláží z vašich snímků. Lehce aplikujte na svou koláž text (aplikace nabízí mnoho zajímavých fontů) či použijte jeden z mnoha fotofiltrů.

[appbox appstore id1118628394 oldprice=“2,99€“]

Infinite Painter
Infinite Painter je velmi zajímavou aplikací, která zaujme každého, kdo rád kreslí a maluje. Aplikace nabízí mnoho štětců, různé nástroje, filtry a další funkce, díky kterým se může vaše kreativita vyřádit. Infinite Painter nabízí snadné a přátelské uživatelské rozhraní. Exportovat obrázky můžete ve formátu JPG, PNG nebo PSD. Infinite Painter podporuje Apple Pencil.

[appbox appstore id1146543227 oldprice=“5,99€“]

Zentries
Zentries využije každý, kdo si chce zapisovat své nápady a myšlenky za pomocí prostého, krásného a elegantního deníku. Vaše zápisy jsou utříděny podle data a mohou být snadno sdíleny (jako jednotlivá stránka nebo jako celý deník).

[appbox appstore id653302264 oldprice=“1,99€“]

BusyBox
BusyBox vám umožní sledovat množství času, které trávíte nad jednotlivými činnostmi. Můžete také synchronizovat všechny údaje s Dropboxem a mít je tak k dispozici na každém vašem iOS zařízení.

[appbox appstore id863003886 oldprice=“2,99€“]

Where To Eat? PRO
Ať jste kdekoliv na světě, tak aplikace Where to Eat? vám pomůže najít cestu k nejbližší restauraci. Jednoduchá a přehledná aplikace, kterou si můžete uzpůsobit podle svých nároků a potřeb. Aplikaci využijete i na svých Apple Watch.

[appbox appstore id294193888 oldprice=“0,99€“]

Ruler
Ruler je užitečným nástrojem, který se může hodit opravdu každému. Jedná se o naprosto jednoduché virtuální pravítko, které je pět metrů/17 stop dlouhé. Aplikace podporuje i Apple Watch.

[appbox appstore id1082255420 oldprice=“0,99€“]

iScanPro
iScanPRO promění váš iPhone, iPad a iPod Touch na praktický skener pro jakékoliv dokumenty. Tato aplikace vám umožní oskenovat knihy, šeky, poznámky, rozvrhy, různorodé dokumenty a uloží je ve formě PDF. Aplikace automaticky detekuje okraje dokumentu, nabízí možnost uploadování na DropBox, Evernote, Google Drive, dokáže přeložit text do 90 cizích jazyků (nutné internetové připojení) a mnoho dalšího.

[appbox appstore id996887663 oldprice=“4,99€“]

Dolight
Rozlučte se s klasickou, nudnou úpravou fotek. Vyzkoušejte si Dolight, která vám přináší zajímavou kolekci jedinečných úprav. Využijte svou fantazii a proměňte obvyklé fotky na umělecká díla!

[appbox appstore id1148321960 oldprice=“0,99€“]

SpeakText Air
SpeakText Air je skvělou aplikací na překládání (více než 30 jazyků, podpora českého a slovenského jazyka) a přečtení (více než 20 jazyků, bohužel zatím bez podpory českého jazyka) textů. Aplikace dokáže předčítat anglický text v offline režimu a mnoho dalšího.

[appbox appstore id716260435 oldprice=“4,99€“]

Data Widget
Data Widget vám zobrazuje, pomocí widgetu v oznamovacím centru, aktuální úroveň prosurfovaných dat na vašem iPhonu a na Apple Watch.

[appbox appstore id915632592 oldprice=“1,99€“]

Don’t Run With a Plasma Sword
Běhejte, abyste zachránili svět v této humoristické hře. Po dlouhou dobu Cornelius pracoval v lokálním komiksovém obchodě a neustále přemýšlel nad tím, že by se jednou hrozně rád stal hrdinou. Naštěstí v pravý čas nastala invaze mimozemšťanů a Cornelius dostal příležitost. Pomůžete Corneliusovi stát se hrdinou?

[appbox appstore id479907900 oldprice=“1,99€“]

Dnes nejčtenější

.