Zavřít reklamu

Téměř každý má založený svůj profil na Facebooku, který je nejrozšířenější sociální sítí na světě. Pokud jej tedy používáte, se značnou pravděpodobností jste se na něj přihlásili i jinde, než na svém zařízení. Pokud se například ve škole či práci zapomenete odhlásit, vzniká riziko, že se vám na účet někdo dostane. Facebook naštěstí nabízí možnost vzdáleného odhlášení ze všech aktivních relací.

Pokud se tedy odhlásíte z některé relace, budete se muset na daném zařízení při příštím použití znovu přihlásit. Je tak zbytečné se například odhlašovat z relace, která je na vašem zařízení. Tento způsob je tak spíše pro vzdálené odhlašování ze zařízení, ze kterých jste se zapomněli odhlásit a delší dobu je nebudete používat.

Jak se přes iPhone odhlásit ze všech aktivních relací na Facebooku

  1. Otevřete aplikaci Facebook.
  2. V pravém dolním rohu klikněte na ikonu v podobě 3 vodorovných čar.
  3. Sjeďte dolu a klikněte na „Nastavení“.
  4. Vyberte „Nastavení účtu“.
  5. Klikněte na „Zabezpečení“.
  6. Jděte do „Kde jste přihlášeni“.
  7. U relací, které chcete ukončit, klikněte na křížek.

Kliknutím na X se z dané relace odhlásíte. Už se tak nemusíte bát, že jste se někde na cizím počítači zapomněli odhlásit, jelikož se můžete přesvědčit se svého zařízení a popřípadě se i odhlásit.

facebook-fb-3

Související články

Dnes nejčtenější