Zavřít reklamu

Apple AirPods se staly obrovským hitem, který leckoho překvapil. Nadšení uživatelé si museli vytrpět několikaměsíční čekání a mnoho odkladů, nakonec se ovšem před Vánoci dočkali a první šťastlivci si svá sluchátka užívali ještě před Štědrým dnem. Zájem o AirPods ovšem neopadá a Apple tak musel zareagovat. Dodavatelům nařídil, že je třeba, aby navýšili výrobu, aby se dařilo dále pokrýt obrovskou poptávku uživatelů. Tyto informace byly potvrzeny z několika na sobě nezávislých zdrojů. 

Jedním z takovýchto zdrojů je společnost Inventec, která se o tyto informace neoficiálně podělila s čínským Economic Daily Times. Podle informací puštěných z médií musí výrobci komponent navýšit produkci zásadním způsobem proto, aby bylo možné pokrýt neutuchající zájem uživatelů o tuto horkou novinku.

Je to jen několik dní, co se Tim Cook vyjádřil na adresu AirPods s tím, že se jedná o obrovský úspěch  a společnost se snažila o to, aby je dostala mezi uživatele co nejdříve. Nějaká konkrétní prodejní čísla ovšem tradičně neprozradil. Ve stínu úspěchu sluchátek se také začínají objevovat první zmínky o problémech. Ty se ovšem zatím týkají naprostého minima zákazníků, je tedy otázkou, zda-li jde opravdu o něco vážnějšího, nebo jsou tyto problémy způsobeny náhodnými anomáliemi. Tak jako tak jsou AirPods pro Apple obrovský úspěch.

airpods-fb-6

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.