Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Extreme Week Calendar
Pokud hledáte náhradu za nativní aplikaci kalendáře v iOS a chcete něco odlišného, pak by Extreme Week Calendar mohla být aplikace, kterou hledáte. Nabízí samozřejmě pokročilé funkce jako přesouvání nebo kopírování událostí, synchronizaci s Google nebo iCloud kalendářem a vše ukazuje tak trochu jinak než ostatní aplikace se stejným účelem.

[appbox appstore id555336524 oldprice=“1,99€“]

DriveBox HD
DriveBox je aplikací vytvořenou pro automobilové, kamionové, motorkářské a všechny ostatní milovníky různých dopravních prostředků. Aplikace vám přináší hudbu, mapy, videa, hovory, radio, widgety a mnohem víc pro zvýšení zážitku z jízdy. MIIV přináší také informace o počasí za pomocí widgetu, ukazuje aktuální čas i datum a mnoho dalšího. Tuto aplikaci můžete využít na iPhonu a iPadu.

[appbox appstore id567522905 oldprice=“1,99€“]

My_Car
My_Car je jednoduchou a praktickou aplikací pro všechny majitele aut. Můžete do ní ukládat jakékoliv činnosti okolo vašeho auta (finance, data, geografické souřadnice) a poté si vše můžete prohlížet ve své historii či na mapě. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id1019486891 oldprice=“0,99€“]

Compress Video
Compress Video je aplikací, která umí zmenšit videa a ušetří vám tak mnoho místa na vašem iOS zařízení. Samozřejmostí je zachování co nejlepší kvality videa.

[appbox appstore id691702600 oldprice=“2,99€“]

GoodCounter
Prosté a pěkné záznamové počítadlo. Práci s touto aplikací vám značně zjednodušší swipe gesta. Můžete přidávat neomezený počet sledování různých činností. GoodCounter je také k dispozici pro Apple Watch, takže neváhejte sledovat vaše počítadla ze svého zápěstí. Sledujte prakticky cokoliv.

[appbox appstore id1001318942 oldprice=“0,99€“]

Color Accent
Color Accent je výbornou aplikací na okamžitou editaci vašich snímků. Vybrat si můžete neomezený počet odstínů barev, se kterými se můžete vyřádit na svých fotkách. Pohrajte si s barvami vašich snímků a sdílejte své výtvory na sociálních sítích.

[appbox appstore id453170202 oldprice=“0,99€“]

MovieSpirit
Chcete si vytvořit vlastní film? Chcete být producentem, režisérem a zároveň i hercem? V aplikaci MovieSpirit můžete všechny tyto role jednoduše zastat. Díky této aplikaci můžete kombinovat videa, fotografie, hudbu, text a hlasové nahrávky. MovieSpirit vám také umožní do vašich filmů přidat různé efekty a animace.

[appbox appstore id1020541183 oldprice=“2,99€“]

Ads Blocker
Ads Blocker vám umožní blokovat webový obsah, který vás ruší při prohlížení webových stránek. Aplikace blokuje reklamy, ukrývá sociální tlačítka a chrání vaše soukromí. Díky Ads Blocker se můžete rozhodnout, který obsah opravdu chcete vidět. Automaticky odstraní jakoukoliv reklamu z webové stránky, takže budete moct prohlížet rychleji a nebude vás nic rušit. Ads Blocker je momentálně zdarma, pouze nefunguje plug-in.

[appbox appstore id1154845607 oldprice=“0,99€“]

Scalee
Chcete úspěšně zhubnout a následně zhodnotit úspěch z vašich diet? Scalee je aplikace, která vám pomůže monitorovat váš hubnoucí proces a zároveň zobrazuje váš body mass index (BMI). Aplikace vám ukáže změny v tělesné váze pomocí různých grafů.

[appbox appstore id1071308816 oldprice=“0,99€“]

Sketch Calendar
Nechcete využívat klasický kalendář a naopak si chcete trochu pohrát při plánování událostí? Vyzkoušejte Sketch Calendar. Aplikace nabízí zábavnou a unikátní formu tradičního kalendáře, ve které si můžete vlastnoručně nakreslit, co vlastně vás v daný den čeká. Jednoduše si kreslete, označujte a vyblbněte se s Sketch Calendar.

[appbox appstore id950133189 oldprice=“3,99€“]

My_Moto
My_Moto je přehledná a užitečná aplikace pro majitele motorek. Můžete do této aplikace ukládat různé aktivity okolo vaší motorky (náklady, datum jízdy a geografické souřadnice). Aplikace vás navede k vaší zaparkované motorce, nabízí možnost záznamů o vícero motorkách a mnoho dalšího. My_Moto podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id1037350776 oldprice=“0,99€“]

Solve
Solve je praktickou aplikací, která vám nabízí klasickou jednoduchou kalkulačku pro každodenní používání a také pokročilejší kalkulačku pro počítání těžších příkladů. Solve nabízí vše, co potřebujete od kalkulačky.

[appbox appstore id299460923 oldprice=“1,99€“]

8bitWar
8bitWar prověří vaše strategické a taktické myšlení. Najměte jednotky, umístěte je do strategických formací a porazte nepřátelskou armádu. 8bitWar nabízí 100 levelů a 24 unikátních typů jednotek a příšer. Hra 8bitWar vám přináší možnost hrát proti vašemu příteli na stejném zařízení nebo online. Aplikace je nyní zdarma, pouze blbne plug-in.

Recenze uživatele:
,,Super hra, pro děti dostačující lehká obtížnost, těžká už zase nutí hodně přemýšlet. Chytlavé, baví mě každý díl ?”

[appbox appstore id972045237 oldprice=“1,99€“]

Lost in Harmony
Prožijte dva příběhy v zajímavé hudební runner hry. Lost in Harmony je jedinečnou a velmi audio/vizuální hrou, do které se (pravděpodobně) zamilujete. Prozkoumejte dva příběhy – M.I.R.A.I. únik: doprovázejte M.I.R.A.I v jeho letu skrze vesmír a pomozte mu uniknout z jeho osudu a Dobrodružství Kaito: prožijte nezapomenutelnou cestu a úžasnou pohádku. V této hře naleznete krásný příběh, kde chlapec potká dívku a osud se je od sebe snaží odtrhnout.

[appbox appstore id1018743724 oldprice=“3,99€“]

Train Conductor
Ovládejte vlaky za pomocí prstů a vyhněte se katastrofálním kolizím. Pošlete vlaky do jejich destinací za pomocí vytváření spojů mezi dráhami. Klepněte na vlak, abyste ho zastavili a pak na něj znovu poklepejte, aby se zase rozjel. Nezapomeňte se vyhnout kolizím a ohlídejte si dopravní špičky.

[appbox appstore id344442490 oldprice=“2,99€“]

The Greedy Cave
Ve vzdálené zemi se nachází kontinent nazvaný Milton. Je to země, kde moc vlády přichází pomocí mečů a děsivého tajemna. Náš příběh začíná ve vzdáleném království na severu, Iblis, což je temné a často zapomenuté místo. Je to divoká a pustá země, ve které musí obyvatelé těžit nerosty pro panstvo. Příležitostně se zastaví dobrodruzi na přespání, ale nikdy nezůstanou déle. Až jednoho dne se nezkušený dobrodruh ztratil a zakopl o díru. Příběh by mohl skončit, kdyby se nevrátil zpátky do města, ale on se zpátky vrátil s pytlem zlata a třpytícím se pokladem, který našel v díře. A příběh pokračuje dál…

[appbox appstore id1028950091 oldprice=“0,99€“]

Dnes nejčtenější

.