Zavřít reklamu

Apple včera v našich večerních hodinách vydal nový iOS 10.2 pro všechny majitele kompatibilních zařízení. Nový aktualizaci systému je možné nainstalovat na všechna zařízení, která podporují iOS 10, což je například iPhone 5 a novější. iOS 10.2 přinesl několik novinek, mezi ty nejzásadnější patří tři nové tapety (jen pro iPhone 7 a 7 Plus), možnost vypnout Voice Control, skrýt si fotografie kontaktů v iMessage v konverzacích, hodnotit skladby v Apple Music hvězdičkami a pak také 104 nových smajlíků.

Nově tak mezi emotikony přibyl například Face Palm, těhotná žena, selfie, nákupní košík a spousta dalších. I když už nyní je na našich iPhonech a iPadech snad milion smajlíků, ze kterých používáme dokola tak pět, tak vás jistě zajímá, jaké všechny v iOS 10.2 přibyly. Pokud ano, pak jste na správné adrese, protože níže naleznete seznam všech 104 nových emotikonů, které Apple do iOS 10.2 přidal. Pokud název některého z nich rokliknete, dostanete se na stánky, kde si můžete prohlédnout, jak určitý smajlík vypadá na jiné platformě (například na Messengeru nebo na některých nadstavbách Androidu).

Určitě je důležité ještě zmínit, že nové emitokony, které naleznete níže, nepřibyly jen do iOS 10.2, ale také do watchOS 3.1.1 a do macOS 10.12.2, který Apple vydá v nejbližších dnech.

ios-10-2-emoji-smajlici-emotikony

Dnes nejčtenější

.