Zavřít reklamu

Google přináší uživatelům nový spořič obrazovky pro Mac. Na plochu svého počítače si nyní můžete stáhnout spořič, který důvěrně znají majitelé zařízení Chromecast, Fiber či Pixel od Googlu. Zdrojem fotografií je síť Google+ a jejich autory jsou talentovaní fotografové. Na snímcích jsou zachycena nejrůznější témata od úchvatných městských či vesnických panoramat po krásné výhledy do přírody.

Uživatelé Macu si mohou nyní vychutnat sbírku úchvatných fotografií od Googlu, který snímky přetvořil ve spořiče obrazovky. „Abychom tyto fotografie přinesli ještě širšímu publiku, výběr z nich jsme prezentovali na obrazovkách televizí i počítačů po celém světě prostřednictvím Google Fiber a zařízení Chromecast,“ uvedla společnost Google. Úžasné fotografie ve vysokém rozlišení si nyní mohou na svých displejích vychutnat i majitelé Maců díky Featured Photos od Googlu.

Google vybírá výhradně veřejné fotografie ve vysokém rozlišení, na kterých se nenacházejí osoby, takže se můžete těšit na záběry přírody, ale i městských a jiných panoramat. Pokud používáte více než jeden monitor, bude se vám na každém displeji zobrazovat odlišná fotografie. Spořič obrazovky od Googlu si můžete stáhnout na speciální stránce. Instalace je jednoduchá, provádí se dvojitým kliknutím a následným potvrzením v Předvolbách systému.

google-featured-photos-fb

Zdroj: CultOfMac.com

Dnes nejčtenější

.