Zavřít reklamu

V tomto článku vám pravidelně přinášíme výčet několika zajímavých macOS aplikací a her z Mac App Store a ze Steamu, které jsou v daný den zdarma nebo za výhodnou cenu. Naším cílem je vybrat ty nejzajímavější, které by vám mohly být k užitku. Mějte prosím na paměti, že se může kdykoliv stát, že aplikace opět sklouzne ke své původní ceně. Bohužel tuto skutečnost neovlivníme. Aplikaci získáte tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace.  Ke stáhnutí aplikace můžete také použít QR kód. Mezi screenshoty můžete skrolovat do stran. Pokud se vám náhled nezobrazuje správně, aktualizujte stránku.

Vicinity
Vicinity vám pomůže, abyste zůstali zkoncentrováni, soustředěni a zrelaxováni. Využívejte ambientní zvuky, abyste zlepšili své pracovní prostředí a vytvořte si autentickou akustickou atmosféru. Aplikace je snadno přístupná, jelikož je umístěna v menu bar. Vicinity nabízí povedené, vysoce kvalitní stereo zvuky (320kB/s) a pracuje v režimu offline.

[appbox appstore id1143779658 oldprice=“9,99€“]

Hider 2
S touto aplikací můžete okamžitě zašifrovat a ukrýt jakýkoliv soubor či složku na vašem Macu. Po přetažení dat do této aplikace budou vaše osobní soubory zašifrovány, ukryty a chráněny heslem. Aplikace využívá AES-256. Aplikace je dnes za 13,99 €, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id780544053 oldprice=“19,99€“]

Super Vectorizer
Super Vectorizer je profesionální vektorový nástroj, který vám umožní konvertovat obrázky (JPEG, BMP, PNG) na škálovatelnou vekterovou grafiku za pomocí pár kliknutí. Nezáleží na tom, zda jste profesionálem či začátečníkem, aplikace Super Vectorizer vám bude vždy nápomocná.

[appbox appstore id704139979 oldprice=“19,99€“]

Pomodoro
Pomodoro je skvělou aplikací, která vám ukáže tu nejlepší možnou cestu, jak zvýšit svou produktivitu! Různé metody Pomodoro jsou využívány velmi dlouho jako perfektní nástroje, které vám pomohou dokončit úkoly mnohem účinněji a rychleji.

[appbox appstore id1062002496 oldprice=“2,99€“]

UV – Ultraviolet
Ochraňte sami sebe před riziky, které mohou nastat, když nekontrolujete svůj pobyt na Slunci. UV – Ultraviolet vás může ochránit před UV paprsky, jelikož vám zobrazí úroveň slunečního ultrafialového zaření, které dosáhne na zemský povrch v místě, kde se nacházíte. Aplikace zobrazí hodnoty indexu v rozsahu od nuly a výš – čím vyšší je hodnota, tím větší je potenciál pro poškození kůže a očí.

[appbox appstore id962455416 oldprice=“4,99€“]

Blinks
Velmi zajímavá aplikace, která vám připomíná, abyste mrkli. Ano, čtete správně, jedná se o aplikaci, která má za cíl udržet vaše oči čerstvé, když sedíte před počítačovou obrazovkou. Mrkání je při práci s počítačem velmi důležité, jelikož se stará o to, aby vaše oči nebyly suché a podrážděné.

[appbox appstore id998804308 oldprice=“4,99€“]

Milkeddit
Rádi si pročítáte reddit? Milkeddit nabízí vše, co očekáváte od redditu. Aplikace podporuje vícero účtů a mnoho dalších šikovných funkcí, které vám zjednoduší práci s redditem. Vyberte si rozvržení textu, náhledy na obrázky a zvolte si jeden z mnoha motivů (včetně nočního režimu). Snadno filtrujte obsah, odebírejte a označte záložkou subreddity pro pozdější shlédnutí.

[appbox appstore id1109711745 oldprice=“4,99€“]

Tonality
Rádi vytváříte z vašich fotografií černobílé snímky? Pokud ano, tak Tonality je moderní černobílý fotoeditor, který byl vytvořen exkluzivně pro Mac. Tato aplikace je rychlá, účinná a pomůže vám rozvíjet vaší kreativitu. Tonality vám nabízí možnost vytvářet překrásné fotografie, ať už jste profesionál nebo amatér. Aplikace je nyní za cenu 9,99€, pouze blbne plug-in.

[appbox appstore id892581529 oldprice=“24,99€“]

Moon Phase
V případě, že máte rádi Měsíc, tak s touto aplikací budete vždy vědět, v jaké fázi se právě Měsíc nachází. V integrovaném kalendáři uvidíte minulé a budoucí lunární cykly a uvidíte západ a východ Slunce. Aplikace automaticky nastavuje denní a noční režim na základě západu a východu Slunce.

[appbox appstore id1088699025 oldprice=“4,99€“]

FolderMarker
V případě, že nemáte rádi uniformní vzhled a preferujete unikátní a barevný, tak vám vstříc vyjde tato aplikace. FolderMarker vám pomůže zajímavým způsobem označit složky a změnit jejich vzhled. Jednoduše přizpůsobte ikonu vaším potřebám. Aplikace vám také umožní přidávat vaše vlastní obrázky na ikony složek.

[appbox appstore id1012940117 oldprice=“4,99€“]

Duplicates Expert
Hledáte profesionální aplikaci na vyhledávání duplikovaných souborů a následné vymazání? Tak to jste právě dohledali, protože pro vás máme Duplicates Expert. Aplikace obsahuje rychlý skenovací algoritmus, takže zdvojené soubory vyhledáte během okamžiku.

[appbox appstore id962263890 oldprice=“14,99€“]

Thermox
Ať už jste kdekoliv, tak Thermox vám zobrazí lokální venkovní teplotu na vašem Macu, takže nikdy už neopustíte domov nepřipraveni. Aplikace vám tedy zobrazí kolik stupňů je venku, klimatické podmínky a pro srovnání také teplotu, která byla předchozí den. Můžete si zvolit ze stupňů Celsia (°C), Fahrenheita (°F) a Kelvina (K).

[appbox appstore id865942517 oldprice=“4,99€“]

Just Press
Just Press je velmi prostou a profesionální aplikací na nahrávání audia, která neustále synchronizuje vaše nahrávky přes všechna vaše iOS zařízení. Aplikace je skvělou možností, jak zachytit vaše nápady a myšlenky. Just Press je také ideálním nástrojem pro všechny hudebníky, novináře, obchodníky, studenty, lektory – prostě pro každého, kdo potřebuje zachytit audio doma, v pohybu či ve studiu. Přehrát nahrané audio lze na všech vašich iOS zařízeních (iPhone, iPad a Apple Watch).

[appbox appstore id979561272 oldprice=“4,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

Hearts of Iron IV
[appbox steam simple 394360 oldprice=“39,99€“]

LEGO® Marvel™ Super Heroes
[appbox steam simple 249130 oldprice=“19,99€“]

LEGO® Star Wars™ – The Complete Saga
[appbox steam simple 32440 oldprice=“19,99€“]

A New Beginning – Final Cut
[appbox steam simple 105000 oldprice=“39,99€“]

Ichi
[appbox steam simple 300300 oldprice=“4,99€“]

Dnes nejčtenější

.