Zavřít reklamu

Apple se v poslední době snaží nalákat potencionální zákazníky na své produkty a služby různými exkluzivitami. Například hudební streamovací služba Apple Music nabízí exkluzivní skladby, alba a videoklipy od samotného spuštění a na zářijové konferenci oznámil kalifornský gigant další exkluzivity pro Apple Watch a iOS v podobě hry Pokémon GO na chytrých hodinkách a Super Marion Run na iPhonu a iPadu.

O hře Super Mario Run jsme ale věděli jen to, že vyjde do konce roku. Cena ani přesné datum spuštění známy nebyly. Nyní ale Nintendo přichází s přesnými informacemi. Super Mario Run vyjde pro iPhone, iPad a iPod touch přesně za měsíc 15. prosince. Cena za tento exkluzivní titul se vyšplhá na $9,99, což je přibližně 250 Kč.

Nintento ale uvedlo, že zakoupením hry získá hráč „plný přístup“ k třem módům hry. Dobrou zprávou je, že Super Mario Run bude dostupná i ve verzi zdarma, která bude pochopitelně omezená, ale hráč si ji bude moct vyzkoušet a rozhodnout se tak, zda si koupí plnou verzi.

Hru bude možné nainstalovat na iPhone, iPad a iPod touch, který běží na iOS 8 nebo novějším. Super Marion Run vyjde 15. prosince ve 151 zemích světa v následujících jazycích: angličtina, japonština, němčina, francouzština, španělština, portugalština, italština, ruština, čínština (tradiční) a nizozemština.

super-mario-run-fb

 

Dnes nejčtenější

.