Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Studené a chladné období je tu, ranní mrazík kreslí na okna automobilů a na ulici do mě vráží čím dál méně lidí.. ptám se, jak je to možné? Lidí je všude stejně, né-li více, vánoční nákupní shon je v plném proudu. Odpovědí může být studený vzduch a zmrzlé prsty, kterými se dotykový displej telefonu hůře ovládá. Nezbývá nám tedy nic jiného, než nechat svůj iPhone v kapse a strčit ruce do kapes. S elegantním řešením ovšem přichází internetový eshop VšeproiPhony.cz, který nabízí chytré rukavice se speciálně napuštěnou látkou na konci prstů, díky které je možné Váš smartphone ovládat pohodlně i v rukavicích. Z barevných variant si vybere jistě každý! Rukavice zde jsou skladem od černé, až po růžovou barvu.

Dotykové rukavice iGlove můžete zakoupit na eshopu www.VseproiPhony.cz za velmi příznivou cenu a s doručením do 1-3 pracovních dnů.

iglove

Spoustu dalšího příslušenství pro iPhony můžete zakoupit na eshopu VšeproiPhony.cz, kde navíc obdržíte poštovné zdarma při objednávce v minimálně hodnotě 555,-Kč a slevu 10% na celý váš nákup – pro uplatnění stačí do objednávky zadat slevový kód “FREE10” a sleva se automaticky přičte.

Dnes nejčtenější

.