Zavřít reklamu

Minulý měsíc Apple oficiálně odložil vydání svých nových bezdrátových sluchátek AirPods. Ty měly být původně dostupné již koncem října. Cupertinská společnost však oznámila, že potřebuje „ještě trochu času“, než se sluchátka dostanou k zákazníkům. Do té doby jsou AirPods uváděna na webu jako „momentálně nedostupná“.

AirPods až v lednu

Krátce poté se objevila zpráva, citující řetězce dodavatelů, o tom, že AirPods nevyjdou dříve než v lednu příštího roku, což znamená, že v rámci předvánočních nákupů si je zákazníci nebudou moci pořídit. Toto časové rozpětí však působí nesnesitelně dlouze, zvlášť vzhledem k tomu, že někteří maloobchodní prodejci již dostali předváděcí verze AirPods. Tiché čekání na nová bezdrátová sluchátka přerušil jeden ze zaměstnanců německého reselleru Conrad, který údajně řekl jednomu ze zákazníků, že AirPods budou skladem 17. listopadu a prodej bude zahájen nejpozději 19. listopadu.

Chybné informace?

Zprávu o tom přinesl německý blog Apfelpage.de. „Dobrý den, právě jsem mluvil se zaměstnancem Conrad Online Store, protože jsem zde 14.10. objednal AirPods a chtěl jsem objednávku stornovat. Podle informace od zaměstnanců dostanou zásoby 17.11. a zákazníci své zboží dostanou mezi 18. a 19. listopadem.

Web obchodu Conrad říká, že dodací lhůta pro AirPods je 7 až 8 týdnů, takže je možné, že zákazník obdržel od zaměstnance chybnou informaci, ale nyní se objevila alespoň nějaká naděje na to, že bude možné objednat AirPods před Vánoci.

apple-airpods-fb

Zdroj: MacRumors.com

Dnes nejčtenější

.