Zavřít reklamu

Výrobce Glide nedávno představil nový řemínek pro Apple Watch. Jeho součástí je 2mpx přední fotoaparát a zároveň 8mpx fotoaparát, který dokáže zachytit ostré snímky a HD videa jediným klepnutím. Uživatelé jednoduše klepnou na tlačítko, které je zabudované v řemínku. Fotoaparát poté pořídí snímek. Dlouhým stiskem se aktivuje natáčení videa. Na jedno jediné nabití dokáže řemínek pořídit až stovky fotografií nebo 30 minut videa.

Mezi oběma fotoaparáty lze přepínat dvojitým klepnutím. Fotografie a videa, pořízené fotoaparátem v řemínku, se automaticky synchronizují s předinstalovanou aplikací Fotografie, kde můžete soubory klasickým způsobem editovat, ukládat a sdílet. Podle společnosti Glide disponují fotoaparáty v řemínku vyrovnávací schopností, korekcí objektivu, redukcí šumu a optimalizační funkcí, která pomáhá poskytovat lepší fotky za pohybu.

Řemínky se vyrábí s 8GB flash paměti. Fotoaparáty dále disponují funkcí, díky které mohou majitelé Apple Watch a iPhonu komunikovat v reálném čas prostřednictvím kamery, nebo si vzájemně posílat videozprávy. Díky integraci s příslušnou aplikací na iPhonu mohou majitelé Apple Watch získat přehled o obdržených zprávách nebo sledovat videa přímo na svém zápěstí. Díky novým řemínkům mohou nyní majitelé Apple Watch nahrávat videa, aniž by museli použít iPhone.

cmra-watch-band-3

Co se nabíjení týče, budou předobjednaná zařízení distribuována s vlastní nabíječkou, která nabíjí jak Apple Watch, tak i samotný řemínek. Dock obsahuje sadu baterií, takže je možné obě zařízení nabíjet  na cestách. CEO společnosti Glide, Ari Roisman, vysvětlil v rozhovoru pro Re/code, že řemínky jsou nabízeny k předobjednávání s dvouměsíčním předstihem. Vydány by měly být na jaře příštího roku. Roisman tak velký předstih odůvodnil tím, že společnost musí mít přehled o počtu kusů, které je zhruba nutné vyrobit. Cena za řemínky bude u 38 mm i 42 mm 149 dolarů, a to u předobjednávek. Po vydání se očekává cena 249 dolarů, u pozdějších předobjednávek pak bude činit 199 dolarů.

cmra-charger-also-charges-apple-watch

Zdroj: MacRumors.com

Dnes nejčtenější

.