Zavřít reklamu

Komerční sdělení: Na iPhony existuje několik desítek, možná stovek tisíc druhů obalů. Slyšeli jste ale někdy o antigravitačním obalu? Jedná se o designově velice hezky zpracovaný obal, který je možné pořídit v černé, či bílé variantě. Jak vlastně tento antigravitační obal funguje? Díky nanometru silikonu udrží Váš iPhone skvěle na každém povrchu. Lze tedy snadno uchytit iPhone například na zrcadle, okně, dveřích, kuchyňské skřínce, či lednici. Navíc díky elegantně zpracovanému tělu nezamezuje žádným způsobem funkci tlačítek po hranách iPhonu apod.

Ráno není času nazbyt, ale s tímto multifunkčním krytem pohodlně zhlédnete ranní zprávy třeba při holení nebo čištění zubů ve vaší koupelně. V kuchyni „přilepíte“ na skříňku a můžete vařit podle oblíbeného receptu z vašeho telefonu.

Antigravitační obal pořídíte na eshopu www.VseproiPhony.cz, za velmi příznivou cenu s doručením do 1-3 pracovních dnů. Obaly jsou dostupné pro modely iPhone 6/6S, 6 Plus/6S Plus a také pro nejnovější iPhone 7 a 7 Plus. K dostání jsou v bílém nebo černém provedení.

vseproiphony

Spoustu dalšího příslušenství pro iPhony můžete zakoupit na eshopu VšeproiPhony.cz, kde navíc obdržíte poštovné zdarma při objednávce v minimálně hodnotě 555,-Kč a slevu 10% na celý váš nákup – pro uplatnění stačí do objednávky zadat slevový kód “FREE10” a sleva se automaticky přičte.

antigravity-case-fb

Dnes nejčtenější

.