Zavřít reklamu

Kolem projektu Apple Car je v posledních měsících mnoho otazníků. Nejprve se zdálo, že vše půjde podle plánu. Apple začal nabírat mraky nových lidí, začal houževnatě investovat do vývoje a vše směřovalo k tomu, že se v roce 2020 objeví první elektromobil s krycím názvem Project Titan. V létě se ovšem všechno změnilo. Přišlo nové vedení projektu, nastala restrukturalizace a kompletní změna směřování projektu. Bylo tedy jasné, že na včerejším hovoru s akcionáři padne i nějaká otázka na to, co se to vlastně s Apple Car děje. 

Na stav a nějaké další informace, týkající se Apple Car, se zeptat analytik společnosti Piper Jaffray, Gene Muster. Tim Cook samozřejmě neprozradil žádné žhavé novinky a odpověděl tak v klasickém Apple PR stylu. V současné době prý společnost nemá co oznámit, ovšem všichni bedlivě pracují na tom, aby přišli s něčím novým a revolučním.

Jak jistě více, nemůžu komentovat všechny poslední dohady a fámy, ale stejně tak víte, že se vždy snažíme najít způsoby, kterými zásadně vylepšíme zkušenosti zákazníků z danými produkty. Vždy se snažíme najít nějaké nové způsoby,  a v automobilovém průmyslu je právě těchto nových a revolučních způsobů několik. V tomto odvětví se pomalu ale jistě otevírá mnoho technologií, které zcela změní přístup uživatelů. A právě na nich se snažíme zapracovat. V současné době ovšem nic nového na zveřejnění nemáme.

apple-car-concept

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.