Zavřít reklamu

Když Apple představil iPhone 7, označil odstranění 3,5mm jacku jako „Courage“ tedy kuráž. Mělo jít o jasný krok vpřed, oproštění se od minulosti a doslova tak přinutit uživatele začít používat nové, nejlépe bezdrátové technologie, které mají být budoucností. Zatím to ale vypadá spíš tak, že lidé se snaží iPhonu 7 sluchátkový jack opět přidat namísto toho, aby se smířili s faktem, že tam prostě není. A tak se s redukcemi v poslední strhla době obrovská lavina, přičemž nejnovější adaptér Auxillite je snad vůbec ten prozatím nejpovedenější.

Redukce Auxillite je opravdu maličká, levná, umožňuje z iPhonu poslouchat a zároveň jej nabíjet a má i pár dalších vychytávek. V první řadě disponuje LED indikátorem, a tak okamžitě víte, že se váš iPhone nabíjí (případně nenabíjí). K dispozici je také verze Auxillite S, která disponuje speciální destičkou, která poslouží jako stojánek pro iPhone. Telefon je tak možné postavit, přičemž se dobíjí a ještě z něho můžete poslouchat skrze 3,5mm jack.

Auxillite je v podstatě jako jediná vyrobená z hliníku (konkrétně leteckého), přičemž ostatní redukce (i ta od Applu) jsou plastové. Dostupná by měla být ve čtyřech barevných variantách, a to černé, zlaté, stříbrné a růžové, záleží však na tom, kolik peněz se v kampani vybere, cíl je stanoven na 60 000 dolarů a další barvy by měly přibýt na 300 000 dolarech. Dobrou zprávou je i to, že redukce je voděodolná.

Obyčejná verze startuje na $9 (220 Kč), což je stejná cena, za kterou prodává Apple svou redukci. Verze se stojánkem je pak možné pořídit za 13 dolarů (320 Kč). Ceny jsou však jen pro ty nejrychlejší, proto počet redukcí za nižší částky je omezený. Normální cena je 13 respektive 17 dolarů.

auxillite-fb

Dnes nejčtenější

.