Zavřít reklamu

Zbavit se zlozvyku vyžaduje pevnou vůli. Nebo správnou aplikaci. V 21.stol. už totiž máme užitečné aplikace, díky kterým bude zbavení se špatných návyků hračkou. Rady, které naleznete níže, pochází původně z článku, který je umístěný na stránkách PCexpres.

Zlozvyk č. 1: Neustále oddalujete budík přes tlačítko snooze – „uspat“.

Staré známé, ještě pět minut poležím a pak vstanu, může přerůst do dvou hodin a absolutního ranního nestíhání.
Řešení: Aplikace matematický budík, Math Alarm
Jediný způsob, jakým budík na mobilu vypnete je, že vyřešíte matematický problém v nastavené úrovni. Pozor! Nepřeceňujte svoje schopnosti. Někdy i jednoduché, tři na třetí plus jedna, dá v ranních hodinách pořádně zabrat.

Zlozvyk č. 2: Nevadí vám nepořádek.

Opravdu nikdo nemá rád úklid. Čistotu ano, ale samotný proces k jejímu dosažení už tolik ne. Zavírání očí před nepořádkem, a pomyšlení si, že koncem týdne byt uklidíte, vám však nepomůže.
Řešení: Aplikace pro zavedení úklidového režimu s názvem UnFuckYourHabitat a Chorma
Obě aplikace vám umožní zadávat si úklidové úkoly a výzvy. Aplikace Chorma je velmi praktická pro spolubydlící s rozdělenými povinnostmi. Nemusíte se už hádat, kdo naposledy vynesl smetí. Chorma tento chvályhodný výkon zaznamená a údaje synchronizuje se všemi spolubydlícími.

Zlozvyk č. 3: Příliš si stěžujete.

Možná si to ani neuvědomujete, možná vás na to upozornili blízký, ale pokud se frekvence vaší mrzutosti výrazně zvýšila, stal se z vás bručoun. Mobil vám však nabízí řešení.
Řešení: Aplikace, která vám připomíná krásu života s názvem GratitudeJournal
Jednoduchá aplikace umožňuje zaznamenat pět událostí denně, za které jste vděční. Věnujte svému dni pozornost a zkuste těchto pět momentů identifikovat.

Zlozvyk č. 4: Cože tím chtěl básník říci?

Telefonování a eSeMeSkování po skleničce, dvou nebo tří, dokáže způsobit stejné problémy, jako dehydratace organismu den poté.
Řešení: Aplikace, která vám zabrání kontaktovat vybrané osoby s názvem Stop DrunkTexting
Pokud se jdete s kamarády vyvětrat do města, abyste přišli na jiné myšlenky, kterými byste někoho nemuseli právě potěšit, nemusíte dávat mobil do úschovy nejlepšímu kamarádovi. V aplikaci Stop DrunkTexting si můžete vybrat seznam lidí, kterým na krátkou dobu nebudete moci zavolat ani napsat. Vynikající pomůcka čerstvě po rozchodu.

Zlozvyk č. 5: Nenecháváte spropitné.

Nevíte, zda je vhodné nechat tuzér a v jaké výši? Nakonec se rozhodnete raději nic nenechat a nedat tak ani málo ani hodně? I v této situaci vám jde na pomoc mobil.
Řešení: Aplikace pro výpočet výše spropitného s názvem GlobalTippingApp
Tato výborná aplikace vám umožní zjistit správnou výšku spropitné pro různé služby ve více než 30 zemích. Nastavení jsou opravdu různorodé a výpočet může zahrnovat několik osob, které se skládají na jeden účet za nejrůznější služby.

Zlozvyk č. 6: Neustále vám propadává permanentka do fitka

Pokud si ještě vzpomínáte na své někdejší plány pro získání super postavy a vyrýsovaných svalů, nejste ještě nenávratně ztraceni.
Řešení: Aplikace, která vás donutí jít cvičit s názvem GymPact
Čas jsou peníze. V případě aplikace GymPact platí, splněn trénink jsou peníze. Uzavřete pakt s členy komunity o tom, jak často a intenzivně plánujete cvičit, co budete jíst a přiřaďte k tomu peněžní hodnotu. Pokaždé, když vynecháte trénink nebo oklamete jídelníček, část vašich peněz bude stažena ve prospěch členů komunity, kteří svůj plán v rámci paktu naopak splnili.

Zlozvyk č. 7: Pijete málo vody.

Dehydratovaný organismus způsobuje únavu, kožní problémy, bolesti hlavy a podrážděnost. Při vysokém pracovním nasazení však často na vodu zapomínáme. Tělo si na její nedostatek postupně zvykne, ale neprospívá mu to. Dopřejte svému tělu blahodárné osvěžení. Určitě se vám za to odvděčí.
Řešení: Aplikace, která bude dohlížet na váš pitný režim s názvem Drink Water Reminder
Mějte přehled o tom, kolik vody denně pijete. Každý zaznamenán sklenici vody způsobí, že váš Droid bude spokojenější. Velmi praktická je možnost nastavení notifikací, které vám potřebu doplnit tekutiny, připomenou.

Zlozvyk č. 8: Kupujete věci, které nepotřebujete.

Utrácíte příliš mnoho za nepotřebné věci? Kdybyste tak jen tušili, kolik jste na nich mohli ušetřit…
Řešení: Aplikace, která vám spočítá ušetřené peníze za nepotřebné věci s názvem Things I didn’tbuy
Tato aplikace vám umožní udělat fotku a zapsat cenu za každou věc, kterou jste chtěli koupit, ale nakonec nekoupili. Výsledná částka vás může po pár měsících doslova šokovat. Sice jste nekoupili super zlevněné LCD televizor, který byl o palec větší, než ten co máte, ale můžete začít dívat letenky na Mauricius!

Zlozvyk č. 9: Příliš mnoho sedíte.

Většina z nás ráno vstane, přejde do auta, sedne za počítač, znovu do auta a večer skončí na sedačce. Neustále sezení je pro tělo horší, než kdybyste vykouřili dvě krabičky cigaret denně.
Řešení: Aplikace, která vám připomene rozhýbat tělo s názvem Make a Break! Office Exercises
Tato aplikace by měla být povinnou a nedílnou výbavou pro všechny se sedavým zaměstnáním. Nejenže vám připomene, abyste vstali a prošli se, ale vám i poradí menší cviky a natahování, které můžete absolvovat po tichu v kanceláři.


iPhone 6s Plus iOS apps

Dnes nejčtenější

.