Zavřít reklamu

Rádi posloucháte rádia, ale ne vždy jste v autě? Nebaví vás vyhledávat všechny možné stanice na webu a uchovávat si několik záložek podle toho, na jaké rádio zrovna máte náladu? S aplikací „Ceske Radia“ máte všechny hlavní české radiostanice pohromadě, v jedné aplikaci a jejich poslech je otázkou několika málo poklepnutí. Aplikace je k dispozici jak pro iPhony, tak pro iPady a je nabízena zcela zdarma. Za poplatek 99 centů vám budou odstraněny reklamy, hlavní funkcionalita ovšem zůstává zachována. 

Aplikace je velice jednoduchá, stačí si jí stáhnout, otevřít, vybrat vaší oblíbenou stanici a poslouchat. Celý interface je poměrně přehledný, jen je třeba brát v potaz, že aplikace byla psána na míru iPhonu. Pokud jí tedy spustíte v iPadu, bude mít klasický roztažený design. Aplikace je celá ve slovenštině, ale to by nikomu z nás nemělo dělat problém.

V levém horním rohu se nachází hamburger menu, skrze které si můžete vybrat z žánrů rádií – nejposlouchanější, Český Rozhlas, Dance/Electronica, Pop, Rock, Country/folk/hiphop/RnB, Relaxace a poslední možnost nabízí odstranění reklam.

Nabídka stanic je velice obsáhlá a zahrnuje naprostou většinu velkých radiových stanic. Od kompletní nabídky Českého Rozhlasu, přes Evropu 2, Fajn rádio, BEAT a mnoho dalších. Kompletní seznam najdete na screenshotech výše. Co se týče spotřeby dat a baterie, hodinový poslech mi na iPadu Air první generace ubral 5% – při vypnutém displeji a poslechu přes sluchátka. Co se spotřeby dat týče, hodina poslechu vám ubere zhruba 60MB dat. Aplikace „Ceske Radia“ je dostupná pro všechny iPady a iPhony zde.

[appbox appstore simple id1159850720]

ceske-radia-fb

 

Dnes nejčtenější

.