Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

City France
Máme tu nějakého milovníka francouzské hudby? V případě, že tu někdo takový je, tak ho rozhodně potěšíme, jelikož dnes je zlevněná City France, což je aplikace, která vám nabízí výběr z francouzských populárních rádií.

[appbox appstore id722407162 oldprice=“1,99€“]

Where To Go?
A máme tu další praktickou aplikaci, která vám umožní vyhledat ta nejzajímavější místa v určité lokalitě. Hledáte nejbližší bar, obchod s potravinami, lékárnu či památku? Where To Go? vám rozhodně pomůže. Až si vyberete konkrétní místo, tak pak vás aplikace rovnou na dané místo dovede.

[appbox appstore id468662924 oldprice=“6,99€“]

Collage++
Collage++ je skvělou fotoaplikací, která vám umožní vytvářet krásné a jedinečné koláže. Svůj výtvor můžete lehce sdílet na Instagramu, Twitteru, Facebooku a AirDrop.

[appbox appstore id949397556 oldprice=“8,99€“]

Net Master
Net Master je ultimátní mobilní řešení pro analýzu a diagnózu vašich síťových problémů. Tato aplikace byla vytvořena pro všechna iOS zařízení. Všechny nezbytné nástroje tak budete mít hezky pohromadě v jedné aplikaci. Net Master podporuje český i slovenský jazyk.

[appbox appstore id470646694 oldprice=“4,99€“]

ParkIt
S ParkIt můžete přestat hledat svůj automobil, jelikož tato aplikace vám jednoduše pomůže. Aplikace si zapamatuje, kde máte zaparkovaný svůj vůz a umožní vám přidávat poznámky či obrázky, abyste si snadno zapamatovali, kde vlastně auto stojí. ParkIt vám také bude posílat připomínky, abyste se vrátili dřív než vám vyprší lhůta parkování. Stačí si zadat čas, kdy se k autu musíte vrátit a aplikace vám dá vědět. Aplikace vám také pomůže najít tu nejrychlejší cestu k vašemu vozidlu. Upozorňujeme, že aplikace vyžaduje připojení k internetu. ParkIt je plně k dispozici pro Apple Watch.

[appbox appstore id893363998 oldprice=“0,99€“]

City 70s80s90s
Beatles, Madonna, U2, David Bowie, Phil Collins, Bruce Springsteen, Lionel Richie a další hudební ikony můžete najít právě v této aplikaci. City 70s80s90s vám nabízí výběr nejlepších rádiových stanic, které vysílají hudbu 70., 80., a 90. let..Takže pokud už vás nebaví nekonečné omílání stále stejných písniček v našich rádiových stanicích, tak se pojďte vrátit trochu v čase s aplikací City 70s80s90s.

[appbox appstore id713550952 oldprice=“1,99€“]

Draw Pad 2
Draw Pad Pro 2 je oblíbená aplikace s téměř třemi miliony uživatelů. Jedná se o poměrně jednoduchou, ale efektivní aplikaci na poznamenávání vašich myšlenek, nápadů, tvorby a mnoho dalšího. Můžete psát, kreslit a tvořit téměř cokoliv díky svému iPhonu či iPadu.

[appbox appstore id823103356 oldprice=“2,99€“]

My.Agenda
Hledáte nějakou jinou eventualitu kalendáře? My.Agenda nabízí výkonný kalendář a organizér, který nabízí možnost zaznamenávat schůzky, úkoly, připomínky, poznámky a mnoho dalšího. Svá data můžete zálohovat na Dropbox, Box či email. Aplikace vám umožní ochránit své soukromí za pomocí hesla.

[appbox appstore id619281596 oldprice=“2,99€“]

VideoMP3
S aplikací VideoMP3 můžete snadno a bleskurychle konvertovat jakékoliv video na MP3. VideoMP3 extrahuje audio z videí ve formě MP3. Aplikace podporuje různorodé formáty videí (3GP, FLV, MP4, MOV, MKV, AVI, MPG, MPEG a mnoho dalších) a nabízí MP3 přehrávač. Dále aplikace podporuje hudební playlisty a nabízí úplnou kontrolu nad přehrávaným obsahem na uzamčené obrazovce.

[appbox appstore id1078917900 oldprice=“2,99€“]

The Magician’s Handbook
Zažeňte zlou kletbu v tomto podmanivém dobrodružství, ve kterém budete hledat skryté předměty v temném, záhadném a prokletém údolí. Legendární kniha čaroděje se vám dostala do rukou a vaším úkolem je prolomit kletbu a najít pravé jméno údolí, které už dnes nikdo nezná.

[appbox appstore id471883864 oldprice=“4,99€“]

Gnumz HD
Gnumz HD je fajnovou strategickou hrou, která byla inspirována klasickými fantasy příběhy. V jedné z trpaličích jeskyň byl nalezen neznámý a vzácný minerál. Zlý král po nerostu začal toužit, tak nařídil svému vojsku obléhat jeskyni a chce po obyvatelích jeskyně vydat vzácný nerost. Nepřátelská armáda je za vraty, takže se musíte vzchopit a vést svou armádu.

[appbox appstore id893659436 oldprice=“2,99€“]

The Greedy Cave
Ve vzdálené zemi se nachází kontinent nazvaný Milton. Je to země, kde moc vlády přichází pomocí mečů a děsivého tajemna. Náš příběh začíná ve vzdáleném království na severu, Iblis, což je temné a často zapomenuté místo. Je to divoká a pustá země, ve které musí obyvatelé těžit nerosty pro panstvo. Příležitostně se zastaví dobrodruzi na přespání, ale nikdy nezůstanou déle. Až jednoho dne se nezkušený dobrodruh ztratil a zakopl o díru. Příběh by mohl skončit, kdyby se nevrátil zpátky do města, ale on se zpátky vrátil s pytlem zlata a třpytícím se pokladem, který našel v díře. A příběh pokračuje dál…

[appbox appstore id1028950091 oldprice=“0,99€“]

apps shutterstock_294418934

Dnes nejčtenější

.