Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Photo Collage Lab
S Photo Collage Lab můžete začít přidávat krásnou typografii, strhující filtry, zajímavé efekty, samolepky a různé tvary na vaše snímky a lehce je sdílet na sociálních sítích.

[appbox appstore id1114630452 oldprice=“1,99€“]

Parker Planner
Parker Planner vám nabízí spolehlivý kalendář a zároveň také možnost vytvářet přehledné seznamy s úkoly a usnadní vám tak práci. V případě, že nejste spokojeni s vaším dosavadním kalendářem a plánovačem, tak nastal čas vyzkoušet jiný – třeba právě Parker Planner.

[appbox appstore id505750841 oldprice=“1,99€“]

Ads Blocker
Ads Blocker vám umožní blokovat webový obsah, který vás ruší při prohlížení webových stránek. Aplikace blokuje reklamy, ukrývá sociální tlačítka a chrání vaše soukromí. Díky Ads Blocker se můžete rozhodnout, který obsah opravdu chcete vidět. Automaticky odstraní jakoukoliv reklamu z webové stránky, takže budete moct prohlížet rychleji a nebude vás nic rušit.

[appbox appstore id1154845607 oldprice=“0,99€“]

7 Min Workout
Viscerální tuk je uložen kolem tělesných orgánů. Tento tuk může zvyšovat riziko rakoviny, srdečních onemocnění a cukrovky až o 50%. 7 Min Workout je vysoce intenzivní tělesné cvičení a nabízí 30 sekund cvičení a 10 sekund odpočinku mezi cviky. Aplikace obsahuje hlasové výzvy, takže můžete dokončit celé cvičení, aniž byste se museli neustále koukat na displej iOS zařízení. Můžete si nastavit připomínku pro další cvičení a nemusíte mít internetové připojení. Užijte si 7 minutové cvičení s přesnými ilustracemi, vizuálními časovači a mluvenými instrukcemi.

[appbox appstore id1060543658 oldprice=“0,99€“]

VLC Streamer
Díky VLC Streamer se můžete koukat na filmy či televizní pořady přímo na vašem iPhonu, iPodu Touch či iPadu. Tato aplikace streamuje filmy z vašeho počítače na vaše iOS zařízení. VLC Streamer je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id410031728 oldprice=“2,99€“]

Pro Collage Creator
Pro Collage Creator nabízí snadnou možnost, jak vylepšit vaše snímky za pomocí pěkných filtrů, poutavých efektů, různorodých fontů, stylových rámečků, koláží či vtipných samolepek.

[appbox appstore id1126647014 oldprice=“1,99€“]

Open Bar!
Open Bar! je svěží puzzle hra s příchutí koktejlů. Prozkoumejte nekonečný proud návykových puzzlů, získejte odměny a odemkněte nové koktejly.

[appbox appstore id1065519317 oldprice=“2,99€“]

Skill Game
Jste připraveni na bláznivé dobrodružství? Skill Game je malovací arkádou, kterou si jednoduše zamilujete. Po stáhnutí této hry vstoupíte do barevného světa plného unikátních výzev. Dolétněte na měsíc, oždibujte dort či dobyjte hrad. Vaši protivníci čekají na okamžik, kdy uděláte chybu, tak jim dokažte, že jste lepší a rychlejší.

Recenze uživatele:
,,Uzasna hra! Vrele doporucuji ?? „

[appbox appstore id403731110 oldprice=“2,99€“]

AG Drive
AG Drive je futuristická závodní hra, ve které budete závodit v bleskurychlé antigravitační lodi proti různým soupeřům na velkolepých dráhách. Hra nabízí pěknou grafiku, skvělé ovládání, mnoho herních režimů a závodů. Trailer si můžete přehrát na YouTube přímo zde. AG Drive je na týden zdarma (jedná se o Free app of the week).

[appbox appstore id789356890 oldprice=“3,99€“]

apps 1463498276-iphone-keyboard-apps

Dnes nejčtenější

.