Zavřít reklamu

Nové iMessage v iOS 10 neznamenají jen velké smajlíky, samolepky nebo možnost posílat tomu na druhé straně divné bublinky a srdíčka, ale hlavně zcela nový App Store s aplikacemi, které neustále přibývají. Samozřejmě, že v iMessage App Storu najdete převážně další samolepky nebo hry, ale občas narazíte i na nějaké šikovné rozšíření. Jedním takovým příkladem je i Secret Message, neboli aplikace na zaheslování iMessage.

Secret Message bohužel nezahesluje celou aplikaci Zprávy nebo konverzace, protože to ani Apple neumožňuje, ale jen vybrané zprávy, tudíž výhradně text, který posíláte druhé osobě. Ke každé zprávě přiřadíte heslo, které musí druhá strana znát, aby si mohla zprávu odemknout a přečíst. Pokud si ale jednou za čas posíláte s někým něco tajného, pak je Secret Message výborná.

Aplikace používá šifrování AES-256 a v popisu její autor slibuje, že se žádná data neukládají na jeho serverech a bude se vždy snažit, aby byla aplikace tak bezpečná jak to jen jde. Jedinou nevýhodou může být pro někoho fakt, že aplikace není zdarma, ale je dostupná za nejnižší možnou částku, tudíž za 0,99 €, tedy 27 Kč. Touto částkou ale podpoříte českého vývojáře.

[appbox appstore id1152017886]

secret-message-fb

Dnes nejčtenější

.