Zavřít reklamu

Pokud i vy patříte do skupiny uživatelů, kteří si včera chtěli nainstalovat nový iOS 10, ale když zavítali na Nastavení –> Obecné –> Aktualizace softwaru, nic se neukázalo, tak určitě čtěte následující řádky. Spousta z vás nám píše (ať už e-mailem nebo na Facebooku), že vám nejde do hlavy, proč se vám aktualizace na nejnovější verzi neukazuje. Věřte ale, že na tom není nic záhadného.

Věřím, že všichni (nebo alespoň drtivá většina) z vás, kteří tento problém mají, už iOS 10 testovali, a to buď jako vývojáři nebo veřejní beta testeři. Pokud ano, pak jste si jistě nainstalovali i iOS 10 GM verzi, kterou Apple vydal minulou středu po konferenci. Golden Master (GM) verze není nic jiného, než finální verze systému, kterou vývojáři a beta testeři dostanou s předstihem. Pokud tedy máte iOS 10 GM nainstalovaný, máte nejnovější verzi systému, kterou Apple vydal včera večer i pro všechny uživatele, a tak je pochopitelné, že se vám neukazuje žádná aktualizace.

Pokud i tak máte špatný pocit z toho, že jste vlastně stále jakoby na vývojářské verzi systému a už si nepřejete další beta verze dostávat, pak stačí v Nastavení –> Obecné –> Profil vymazat „iOS Beta Software Profile“. Stačí na položku kliknout a poté dole zvolit Smazat profil. Jakmile Apple vydá například beta verzi iOS 10.1, nedostanete ji, ale až vydá iOS 10.1 pro všechny běžné uživatele, uvidíte ji i se svou GM verzí.

ios-10-0-1-wtf

Dnes nejčtenější

.