Zavřít reklamu

Bezdrátová sluchátka AirPods, která Apple představil během Keynote minulý týden, iniciovala vlnu pozdvižení. Mnoho lidí tápe nad tím, jak je možné, že Apple nasadil tak vysokou cenu (159 dolarů). Dalším se prachsprostě nelíbí a jiný namítají, že se jedná o opravdu nepraktický kus techniky, jelikož bude velice snadné sluchátka někde ztratit.

Vzhledem k tomu, že jsou kompletně bezdrátová, a na rozdíl od jiných, postrádají také propojovací kabel mezi samotnými sluchátky. Velice snadno se tak může stát, že vám jedno sluchátko někam zapadne a už ho nenajdete. S řešením přišla společnost Spingen, která si pro AirPods připravila speciální propojovací kabel.

Ano, sluchátka tím ztratí svou klíčovou vlastnost a to již několikrát zmiňovanou „bezdrátovost“, ale zase by nemělo být tak snadné je ztratit. Spingen chce za tento kus gumy 10 dolarů, avšak pokud by měl zamezit ztrátě sluchátek za 160 dolarů, jedná se o poměrně efektivní investici. V podstatě se jedná o gumový pásek, který spojí obě sluchátka dohromady, za pomocí speciálních úchytů. Instalace je velice snadná a nevyžaduje žádné náčiní.

Celý kabel je dlouhý zhruba 55 centimetrů, což by uživatele nemělo žádným způsobem omezovat. V současné době probíhá speciální zaváděcí akce, kdy je možné tento popruh získat za zvýhodněných 10 dolarů (jinak 20). Koupit si jej můžete na této webové stránce.

spigen-airpods-strap-fb

Zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.