Zavřít reklamu

Dnes jsme vás informovali, že doposud neznámá chyba způsobila, že pokud uživatel instaloval iOS 10 pomocí OTA aktualizace, tak mu přestal iPhone nebo iPad fungovat a bylo nutné ho připojit k iTunes. Tuto chybu zaznamenalo i mnoho našich čtenářů, tudíž se nedotkla pouze Ameriky, ale i Evropy. Nejkrušnější chvilky nyní zažívají uživatelé, kteří u sebe nemají počítač ke kterému by iPhone mohli připojit. Apple nyní sdělil, že chybu která způsobovala selhání instalace opravil a uživatelé mohou bezpečně stáhnout iOS 10. Vše potvrdil John Paczkowski pro portál BuzzFeed.

Potýkali jsme se s krátkým problémem procesu aktualizace softwaru, který se doknul malého počtu uživatelů. Problém byl velice rychle vyřešen a omlouváme se všem zákazníkům, kterých se problém dotknul. Každý komu přestal po instalaci fungovat iPhone musí připojit své zařízení k iTunes. Pokud problém přetrvává je nutné kontaktovat podporu Applu,“ sdělil John v prohlášení.

John sice sdělil, že se chyba dotkla pouze malého počtu uživatelů, přesto reakce mnoha tisíc naštvaných majitelů hovoří zavše, a chyba byla podle nás mnohem většího rozsahu než John sdělil.

ios 10 fb2

 

Dnes nejčtenější

.