Zavřít reklamu

Apple na včerejší konferenci Keynote o iPadech vůbec nehovořil. Málokdo očekával, že bychom se dočkali nějakých změn v případě modelů iPad Pro, ale zástupci z řady Air a Mini by si možná nějaké to vylepšení zasloužili. Tak jako tak o nich nikdo nehovořil a další novinky, týkající se iPadů, přijdou  pravděpodobně až na jaře, společně s novými modely Pro. Něco se ovšem přeci jenom změnilo. Apple potichu aktualizoval nabídku paměťových úrovní u iPadu Air a Mini. K tomu všemu ještě mírně zlevnil i modely iPadu Pro.

Co se týče modelů Air a Mini, máme tu důvod k oslavám. Apple odstranil 16GB a 64GB modely a nyní jsou tak v nabídce pouze 32GB a 128GB přístroje.  To vše bez jakékoliv změny cen, tudíž je možné získat dvojnásobnou kapacitu za stejnou cenu. Paměť tak víceméně odpovídá tomu, co se objevuje v nových iPhonech – mimo vrcholné 256GB varianty.

S cenami se pak naopak hýbalo v řadách Pro, ačkoliv je zde zlevnění jen ve specifických konfiguracích. Například 128GB 9,7″ iPad Pro je zlevněn o 50 dolarů. 256GB verze dokonce o 100 dolarů. Stejný příběh se pak opakuje u stejných konfigurací většího, 12,7″ sourozence. Kromě iPadů se změn v paměťových úrovních dočkaly také iPhony 6s, které opět kopírují ostatní nabídku Applu a nabízí tak 32 a 128GB variantu.

ipad-pro-facebook

Zdroj: Appleinsider

Dnes nejčtenější

.