Zavřít reklamu

iPhone 7 keynoteJen pár dní nás dělí od představení iPhone 7 od společnosti Apple, vedle kterého by se měly ukázat také nová bezdrátová sluchátka a Tim Cook se svým týmem by neměl zapomenout ani na Apple Watch 2. generace. Všechny tyto novinky budou představeny ve středu 7. 9. 2016 v 19:00 našeho času.

Sledovat přímý přenost z představování můžete buď přímo na Apple.com ve svém prohlížeči nebo na Apple TV. Pro sledování videa potřebujete Mac OS X 10.6.8 nebo novější se Safari 5.1.10 nebo novější, případně iOS 6.0 nebo novější nebo Apple TV druhé a třetí generace.

V případě Maců, iPhonů, iPadů a iPodů touch můžete sledovat přímý přenos přímo na stránkách apple.com/live, v případě Apple TV se vám během středy 7. 9. 2016 objeví mezi kanály speciální keynote kanál, přes který je možné stream sledovat. Pokud máte Windows nebo Android, pak se podívejte na články Jak sledovat představení iPhone 7 na Windows? nebo Jak sledovat představení iPhone 7 na Androidu?.

Již v průběhu keynote se na LsA začnou objevovat články o novinkách, které Apple představil a samozřejmě i o těch, které se zkrátka jen objevily na webu Apple.com v sekci obchodu. Sledujte tedy LsA a to buď přímo na webu, v RSS čtečce, na Twitteru nebo na Facebooku a nepříjdete o nic, co nám Apple ukáže!

iPhone 7 keynote

Dnes nejčtenější

.