Zavřít reklamu

Připravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilní verzi. Aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. V mobilní verzi aplikaci stáhnete kliknutím na název aplikace. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

LinCastor Browser
Pracujete často s různými webovými prohlížeči? Vyhledáváte si informace na internetu? Pokud ano, tak LinCastor Browser je přesně pro vás. V případě, že kliknete na odkaz, tak se vás tato aplikace zeptá, jaký si chcete vybrat prohlížeč pro nahrání odkazu.

[appbox appstore id1037256618 oldprice=“4,99€“]

FitDay
S aplikací FitDay můžete lehce zkontrolovat své statistiky z iOS aplikace Fitbit přímo z menu bar. Aplikace také zobrazí úroveň nabití iOS zařízení.

[appbox appstore id1149216528 oldprice=“1,99€“]

Disk Reviver
Disk Reviver je aplikace obsahující několik efektivních nástrojů, které vám pomohou k tomu, abyste si uvolnili co nejvíce místa na disku svého Maca. Když bude disk přeplněný k prasknutí, tak vám Disk Reviver pomůže zbavit se zbytečností a datového odpadu.

[appbox appstore id1124004641 oldprice=“9,99€“]

Photo Noir Movavi
Photo Noir Movavi je praktická aplikace, která byla vytvořena pro konvertování vašich fotografií na černobílé. Aplikace nabízí mnoho přednastavených filtrů a každý si můžete uzpůsobit podle svých potřeb (jas, saturace, expozice a další parametry). Photo Noir Movavi nabízí také základní editační funkce (oříznutí, změnění velikosti, přetočení apod.). Aplikace podporuje mnoho formátů.

[appbox appstore id1119132195 oldprice=“14,99€“]

Super Vectorizer
Super Vectorizer je profesionální vektorový nástroj, který vám umožní konvertovat obrázky (JPEG, BMP, PNG) na škálovatelnou vekterovou grafiku za pomocí pár kliknutí. Nezáleží na tom, zda jste profesionálem či začátečníkem, aplikace Super Vectorizer vám bude vždy nápomocná.

[appbox appstore id704139979 oldprice=“19,99€“]

Slevy her pro Mac na Steamu:

apps table-tennis-970-80
Photo: techradar.com

Dnes nejčtenější

.