Zavřít reklamu

iOS-10-icon-4Už od roku 2011, kdy Apple představil společně s iPhonem 4S Siri, vyslovuje virtuální asistentka špatně jméno známé americké zpěvačky a herečky Barbry Streisand. Doposud se o tom nevědělo, ale v nedávném rozhovoru s NPR Barbra veřejně prohlásila, že jí vadí, jak Siri její jméno vyslovuje a rozhodla se to změnit. Zpěvačka tak zavolala samotnému Timu Cookovi a požádala ho, jestli by mohl výslovnost jejího jména změnit. Cook samozřejmě souhlasil, ale prozradil ještě něco zajímavého.

Je pravda, že Barbra volala samotnému šéfovi nejbohatší společnosti na světě kvůli naprosté banalitě a mohla jednoduše napsat buďto jen e-mail nebo jako každý obyčejný člověk chybu nahlásit, ale díky telefonátu se alespoň od samotného Tima Cooka dozvídáme zajímavost ohledné iOS 10.

Cook totiž zpěvačce slíbil, že Siri bude její jméno vyslovovat od aktualizace, která dorazí 30. září. Mohlo by jít o den, kdy se Apple chystá vydat nový iOS 10 pro všechny uživatele, ale přeci jen konec září je již poměrně pozdě, když nový iPhone 7 se má začít prodávat 16. nebo nejpozději 23. září a Apple vždy vydá nový systém pro veřejnost přibližně dva dny před zahájením prodeje nového modelu. Praděpodobně se tak bude jednat již o další aktualizaci iOS 10, tudíž buďto o iOS 10.0.1 nebo možná dokonce již o iOS 10.1.

Tim-Cook iOS 10 FB

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.