Zavřít reklamu

Frank Ocean - blondeV závěru minulého týdne se v Apple Music objevilo vizuální album Endless od Franka Oceana, které bylo takovým úvodem k vydání jeho nového alba Blond, které je od dnešního dne k dispozici jako exkluzivita v rámci Apple Music. Album Blond – Blonde bylo dříve označováno jako Boy Do not Cry a jedná se o první sólové album Franka Oceana od roku 2012, kdy vydal svůj debut Channel Orange.

Novinka bude nakonec exkluzivitou v Apple Music na dva týdny a o tom, že si Apple exkluzivity skutečně váží svědčí také fakt, že v Apple Music dnes nenajdete na úvodní obrazovce informace o téměř ničem jiném, než o albu Blonde. To navíc není exkluzivitou pouze v rámci Apple Music, ale v iTunes si jej můžete za 8,99€ také koupit. Frank navíc vydal během víkendu také klip ke skladbě Nikes, ke kterému se však musíte poměrně složitě proklikat v rámci iTunes Connect.

Apple tak získal další významnou exkluzivitu poté, co již nabídl album od Drake a nebo Taylor Swift a zdá se, že právě exkluzivity jsou v poslední době tím nejdůležitějším o co hudební streamovací služby bojují.

blonde-800x400

Dnes nejčtenější

.