Zavřít reklamu

mimo iconVýukové aplikace jsou v dnešní době velice populární. Jakmile se jedná o krátké a intenzivní lekce, které můžete absolvovat například po cestě do školy (do práce), o popularitu je postaráno. Své o tom mohou vyprávět autoři výukové aplikace Duolingo, která doslova dobyla svět. Na platformě iOS se objevil nový výuková program s názvem MIMO, který se specializuje na programování. Jedná se o velice zajímavý start-up, který nabízí široké možnosti výuky napříč mnoha programovacími jazyky. Do budoucna by se pak měla aplikace rozšířit o další matematicko-vědecké obory. 

Vzhledem k povaze start-upu má aplikace svá úskalí. Pokud se zaregistrujete, máte k dispozici dva kurzy, které si můžete celé projít. Když se vám aplikace zalíbí, můžete si zaplatit roční premium účet (cca 50 dolarů), díky kterému budete mít k dispozici kompletní portfolio výukových kurzů. Mezi hlavní jazyky patří například HTML, CSS, Javascript, C++, Ruby, Python ale také i Swift. Zpravidla se jedná o ty populárnější s tím, že nové budou zcela jistě přibývat.

Přibývat by měly časem také další obory, v rámci kterých budou vznikat nové výukové programy. Mezi ty patří například oblasti počítačových věd, financí, matematiky, manažerských a prodejních dovedností a tak dále. Výukových aplikací všeho druhu je na iOS opravdu mnoho a není vůbec složité si vybrat tu, která vám bude vyhovovat. Jak už platebním modelem, nebo specifickým zaměřením. MIMO je další možností pro ty, co se chtějí za pochodu něco naučit. Web aplikace, na kterém se můžete zároveň registrovat, najdete zde.

mimo-screenshots

Zdroj: Czechcrunch

Dnes nejčtenější

.