Zavřít reklamu

ikona 093983_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

My Things
My Things vám nabízí snadnou cestu, jak si zapamatovat určité věci v osobním životě. Aplikace vám pomůže zapamatovat si např., které restaurace chcete navštívit, nápady, které vás zrovna napadly, nové písničky, které si chcete později poslechnout, knihy, které jste přečetli nebo si přečíst chcete, narozeniny vašich blízkých a mnoho dalšího – záleží na vaší fantazii.

[appbox appstore id980185812 oldprice=“6,99€“]

Voice Polls
Voice Polls vám poskytuje ten nejlepší možný způsob, jak rychle a efektivně vytvářet průzkumy a ankety. Okamžitě můžete zjistit, co si o určitém tématu lidé myslí. Je to bezpečné a zábavné. Aplikace je dostupná i pro Apple Watch.

[appbox appstore id887543008 oldprice=“0,99€“]

Sketch Calendar
Nechcete využívat klasický kalendář a naopak si chcete trochu pohrát při plánování událostí? Vyzkoušejte Sketch Calendar. Aplikace nabízí zábavnou a unikátní formu tradičního kalendáře, ve které si můžete vlastnoručně nakreslit, co vlastně vás v daný den čeká. Jednoduše si kreslete, označujte a vyblbněte se s Sketch Calendar.

[appbox appstore id950133189 oldprice=“3,99€“]

YConvert
YConvert je tou nejrychlejší možností, jak konvertovat různé jednotky. YConvert konvertuje stovky různých jednotek v rozličných kategoriích, např. úhly, energie, sílu, délku, tlak, hmotnost, rychlost, teplotu, čas a mnoho dalšího. YConvert je velmi rychlou, přesnou a intuitivní aplikací. YConvert také obsahuje vestavěnou kalkulačku.

[appbox appstore id690172145 oldprice=“0,99€“]

Day Zero
Day Zero je jednoduchá aplikace, která se zaměřuje na odpočítávání dnů do vámi zadaných událostí. Aplikace uchová všechny zadané události, které už proběhly a něco pro vás znamenají, takže budete mít perfektní přehled o tom, co se kdy stalo. Záleží zcela na vás, jaké události budete zaznamenávat – dovolené, svatba, narození dítěte, narozeniny blízkých a cokoliv dalšího. Ke každé události můžete přidávat fotky na pozadí a aplikace vás vždy upozorní, když nastane daná událost.

[appbox appstore id1132097566 oldprice=“0,99€“]

Moto Hero
Moto Hero vám přináší nekonečnou jízdu na motorce. Samozřejmě je prostředí pokaždé odlišné. Nakloňte své iOS zařízení, abyste různě nakláněli svojí motorku. Ovládání je naprosto jednoduché: při dotyku obrazovky na pravé straně motorka zrychlí, dotkněte se levé strany, abyste začali brzdit a při současném dotyku pravé i levé strany skočíte.

[appbox appstore id574246571 oldprice=“0,99€“]

Melodive
Melodive je unikátním zážitkem, který vám pomůže létat a nořit se do nekonečného a stále se měnícího světa barev a hudby. Jediným nepřítelem v této zajímavé hře je země, té se musíte za každou cenu vyhnout. Melodive nabízí 3 různé režimy: Arcade, Hyper a Free flight.

[appbox appstore id603093983 oldprice=“1,99€“]

He Likes The Darkness
He Likes The Darkness vám nabízí příběh o malém stvoření, které se jmenuje Paul. Paul opravdu neskutečně miluje temnotu, takže si dokážete představit všechen ten smutek, když se na obloze objeví zářivé hvězdy. Záře z těchto hvězd rozptyluje všechnu temnotu, takže Paulovi musíte pomoct. Obrovský svět, který je domovem našeho hlavního hrdiny nabízí 5 odlišných postav a 100 levelů. S každou sesbíranou hvězdou bude svět zase o něco temnější.

[appbox appstore id723411897 oldprice=“1,99€“]

Office Story
Zkuste svoji začínající garážovou firmu proměnit na obrovskou společnost. Učiňte strategická rozhodnutí, pořiďte stoly, rostliny na stoly a vyškolte své zaměstnance. A také samozřejmě plňte jejich přání! Váš úkol je jednoduchý: vytvářejte mobilní aplikace. Postupně se ponořte do mobilního rozvoje a dejte si pozor, jelikož trh je dynamický a neustále se mění. Office Story nabízí 13 měst po celém světě, mezinárodní trh práce, MyOS, Roboid, eyeOS a mnoho dalšího.

[appbox appstore id717265204 oldprice=“2,99€“]

Dnes nejčtenější

.