Zavřít reklamu

Pokémon GO icon 2
Hned na začátku článku raději upozorním, že postup níže popisuje možnost, jak si hru neoficiálně upravit a přidat si tak do ní funkce navíc. Jedná se samozřejmě o porušení pravidel a pokud budete některé funkce využívat, můžete vám být dočasně nebo dokonce permanentně zablokován účet. Pokud si tedy chcete nové funkce jen vyzkoušet, doporučuji si založit zcela nový účet a začít tak od prvního levelu. Tímto článkem vás nenabádáme, abyste ve hře podváděli, ale nabízíme možnost jak Pokémon GO hrát i v případě, že jste nemocní a ležíte doma nebo dokonce v nemocnici nebo například kvůli jistému handicapu se nemůžete pohybovat každý den po městě.

Abyste si hru mohli upravit, budete potřebovat iPhone nebo iPad, počítač s Windows/Linux nebo Mac s OS X (macOS)/Linux, připojení k internetu a lightning kabel. Pak už jen stačí postupovat podle návodu níže a během pár minut máte hotovo.

Jak si do Pokémon GO přidat spoustu funkcí:

  1. Z iPhonu/iPadu smažte oficiální aplikaci Pokémon GO
  2. Do svého počítače nebo Macu si stáhněte program Cydia Impactor přímo odtud (v závislosti na operačním systému)
  3. Do počítače si ještě stáhněte upravenou hru Pokémon GO odtud nebo odtud (doporučuji stahovat přes Chrome, v Safari odkaz blbne)
  4. Připojte iPhone/iPad přes lighning k PC nebo Macu
  5. Na PC/Mac nainstalujte stažený Cydia Impactor a spusťte jej
  6. Nyní do okna Impactoru přesuňte upravenou verzi Pokémon GO
  7. Vyplňte e-mail k iCloud účtu, klikněte na OK a poté vyplňte heslo (můžete být v klidu, program nekrade vaše přihlašovací údaje, jsou jen potřebné pro speciální profil pro iOS, aby aplikaci bylo možné schválit a poté spustit)
  8. Nyní počkejte, dokud se celý proces neprovede. Poznáte to tak, že se na vašemu iPhonu/iPadu objeví ikona hry Pokémon GO
  9. Na svém iPhonu/iPadu jděte do Nastavení –> Obecné –> Profily a správa zařízení, zde klikněte na profil se svým e-mailem, klikněte na Důvěřovat vývojáři … a Důvěřovat

To je vše. Teď už jen stačí hru zapnout, založit si nový účet, případně se přihlásit k tomu rozehranému a vyzkoušet si, co všechno nyní v Pokémon GO můžete. Tím nejhlavnějším, proč tento hack vlastně existuje, je, že se můžete pohybovat po mapě, i když jste doma nebo třeba v již zmíněné nemocnici. Můžete si ale také nechat zobrazit další zajímavé informace o svých nejlepších Pokémonech nebo vám aplikace nově ukáže i Pokémony ve vašem okolí, o kterých byste jinak nevěděli a třeba k nim ani nešli.

Pokémon GO hacked 2
Pokémon GO hacked 1
Pokémon GO hacked 3

*zdroj: YouTube (EverythingApplePro)

Dnes nejčtenější

.