Zavřít reklamu

HealthKitPodle zprávy z Economic Daily News by měl Apple vyvíjet minimálně jedno nové zařízení pro sledování zdraví v jeho aplikaci Health, které by mohlo být představeno při desátém výročí iPhonu v roce 2017. Ze zprávy je těžké zjistit nějaké konkrétnější detaily, ale Apple prý do nového zařízení investoval pod dohledem Jaye Blahnika, který ve společnosti pracuje jako ředitel zdraví a fitnessu a již dva roky se zabývá výzkumem a vývojem.

Je dost možné, že novým produktem by mohla ve skutečnosti být nová generace Apple Watch, protože by měl tento nový produkt mít celou řadu aplikací spojených se zdravím, které by měly sbírat data jako je srdeční frekvence, tep a změny hladiny cukru v krvi.

Jak jsme se mohli přesvědčit při poslední konferenci, Apple se v posledních letech velmi zaměřil na zdraví a fitness, o čemž svědčí jeho ResearchKit, HealthKit a také Apple Watch. V nedávném rozhovoru Tim Cook po položení otázky čemu věří, že bude nová hranice v oblasti vývoje produktů, odpověděl, že zdraví bude největší z nich.

iOS 9.3 Health

Zdroj: macrumors

Dnes nejčtenější

.