Zavřít reklamu

Britney SpearsModla všech clapců, kteří mají rádi chlapce Britney Spears vydává své nové album Glory. Jedná se o její první album za poslední tři roky a sama Britney tvrdí, že je to začátek nové éry její kariéry. Fanoušci si jej mohou na iTunes předobjednávat od půlnoci ze středy na čtvrtek. Britney jej však kromě iTunes Store nabídne také přímo v Apple Music a to již od 26. srpna letošního roku a Apple tak získal další skutečnou exkluzivitku, kterou Glory jistě je.

Britney prozatím neuvedla, zda zůstane album exkluzivní pro Apple Music navždy nebo se jedná jen o debut, ovšem i tak je to pro Apple velké vítězství v boji s konkurencí. Apple nedávno získal exkluzivně dlouho očekávanou desku od R&B zpěvák Franka Dannyho Boys don’t cry, která bude již v pátek výhradně v Apple Music.

Britney se tak řadí ke Katy Perry, Drakovi, Frankovi Dannymu a dalším, kteří vydali svá alba exkluzivně na Apple Music, tedy co se streamovacích služeb týká. Právě exkluzivity jsou v konkurečním boji mezi jednotlivými streamovacími službami tím nejdůležitějším a Apple prozatím ty nejdůležitější za letošní rok má pro sebe.

Co8sK-mUEAEV-Lk

Dnes nejčtenější

.