Zavřít reklamu

Nylonový lightning kabel iconKomerční sdělení: Letní dovolené jsou v plném proudu a právě v tomto období se člověk nejčastěji dostává do svízelných situací a řeší otázku: “Jak nabít svůj iPhone?” Pokud vyrážíte na dovolenou, tak Váš iPhone bude s největší pravděpodobností zastávat kromě funkce telefonu také funkci navigace a fotoaparátu. Tyto situace jsou velice náročné na výdrž Vaší baterie. Proto je dobré u sebe mít jeden či dva nabíjecí kabely sbalené. Sami to znáte, kabel se snadno roztřepí na jednom z konců a po čase přestane fungovat. Nezapomeňte tedy mezi spodní prádlo, kartáček na zuby a pár triček také přibalit alespoň dva nabíjecí kabely! Kde takové kabely nejlépe sehnat? Jednoznačně na internetovém obchodu VšeproiPhony.cz, který kromě klasických OEM kabelů, nabízí také originální a certifikované kabely za jedinečnou cenu.

Originální Apple lightning USB kabel – MD818ZM/A
Pokud nechcete při výběru nového nabíjecího a synchronizačního kabelu udělat chybu, tak Vám rozhodně doporučujeme zakoupit právě tento. Jedná se o certifikovaný Apple kabel, nejvyšší kvality. Délka kabelu je jeden metr a umožní Vám kromě nabíjení také synchronizaci s Macem nebo PC. Při zakoupení Vám dorazí v originální krabičce i s manuály.

Originální Apple lightning USB kabel

Nylonový lightning USB kabel
Jste otráveni z kabelů, které se neustále lámou? Máme pro Vás řešení! Kvalitní „šnůrkové“ nylonové metr a půl dlouhé kabely s úplnou podporou iOS zařízení. Kabely jsou vyrobeny z velmi pevného nylonu a k dostání jsou v černé, zlaté, stříbrné nebo růžové variantě.

Nylonový lightning USB kabel

Nabíjecí kabely a spoustu dalšího příslušenství pro iPhone můžete zakoupit na eshopu VšeproiPhony.cz, kde navíc obdržíte poštovné zdarma při objednávce v minimálně hodnotě 555,-Kč a slevu 10% na celý váš nákup – pro uplatnění stačí do objednávky zadat slevový kód “FREE10” a sleva se automaticky přičte.

Nylonový lightning USB kabel FB

Dnes nejčtenější

.