Zavřít reklamu


tangramsmartrope
Vždy když se v oficiálním obchodě Apple objeví nové zařízení, zvedne se malá vlna pozdvižení. Není to totiž tak často, co Apple do své nabídky přidává produkty „cizích“ firem. Ještě méně časté pak ale je, když je ono zařízení zajímavé a jakž takž praktické. Nové LED švihadlo splňuje všechny tyto podmínky a pokud vás skákání baví, tohle by mohlo být přesně pro vás! Zatím je tedy dostupné pouze v americkém e-shopu, ale k nám by mělo dorazit v následujících týdnech. Do té doby můžete začít trénovat třeba s tím obyčejným…

A co že je na tomto švihadle tak úžasné? No, minimálně je to velmi zajímavý kus sportovního náčiní. Tangram Smart Rope, jak se projekt nazývá, splňuje funkci s modernou a nabízí tak, na švihadlo, velmi neobvyklé prvky. Rukojeti švihadla mají vestavěné otočné konce, které díky vestavěným ložiskům umožňují pohyb speciálního gumového řemenu. To by samo o sobě nebylo ničím extra zajímavé, ovšem gumový řemen není jen tak ledajaký.

Uprostřed se nachází 23 LED diod, které vám dokáží ukázat, kolik cyklů máte za sebou. Tyto diody dokáží blikat ve frekvenci několika tisíc bliknutí za minutu, čímž za pohybu dokáží vytvořit až čtyřmístnou číslici. O funkčnosti se můžete přesvědčit ve videu níže. Kromě této funkce pak dokáže švihadlo komunikovat s vaším iPhonem/Apple Watch a předávat tak všechny podstatné informace do cvičební aplikace Smart Gym Pro, která zároveň spolupracuje s Health Kitem. Švihadlo je k dispozici ve 4 velikostech (S, M, L, XL), 4 barvách (bílá, zlatá, černá a chromovaná) a v americkém Apple Store stojí 90 dolarů.

Zdroj: Macrumors

Dnes nejčtenější

.