Zavřít reklamu

ikona 163162_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Earth 3D
Aplikace 3D Earth vám přináší ohromující živé 3D simulace naší planety i s aktuálním počasím, předpovědí počasí a světovým časem pro různá města na světě. Informace o počasí se aktualizují každých 30 minut a nabízí předpověď na 48 hodin dopředu. Informace o počasí obsahují: vlhkost, tlak, viditelnost, teplotu vzduchu, celkový popis, čas východu a západu Slunce a další.

[appbox appstore id1029388259 oldprice=“1,99€“]

Speech Recogniser
S touto revoluční aplikací nebudete muset nic psát, stačí pouze mluvit a okamžitě bude vaše řeč překládána do textové podoby. Speech Recogniser vám umožní také tweetovat, psát si statusy na Facebooku, kopírovat text do jiných aplikací a především překládát svou řeč do více než 40 cizích jazyků. Skvělé na této aplikaci je to, že podporuje český jazyk. První verze je pro všechny zařízení iOS (iPhone, iPad, iPod Touch) a druhá je pouze pro iPad.

[appbox appstore id543125434 oldprice=“8,99€“]

[appbox appstore id550295585 oldprice=“9,99€“]

Plugs of the World
Plugs of the World je velmi užitečná aplikace pro všechny cestovatele, kteří mají v plánu cestovat do cizích zemí. Aplikace vám dodá informace o zásuvkách a napětí, které se v dané zemi využívají. Aplikace nabízí informace o více než 250 zemích a regionech.

[appbox appstore id403700532 oldprice=“2,99€“]

MocaDeco
Začněte vytvářet strhující vizuální efekty, kterých si lidé okamžitě všimnou. MocaDeco je povedeným designovým nástrojem pro mobilní zařízení. Aplikujte zajímavou typografii, návrhářské elementy a poutavé filtry a efekty. Snadno změňte velikost, barvu, pozici, rotaci, dodejte stín a neprůhlednost vašim snímkům.

[appbox appstore id834163162 oldprice=“1,99€“]

Sky Live™
Sky Live vám přináší nejpřesnější hodinové informace pro všechny, kteří chtějí sledovat hvězdy. Hvězdářský Index nabízí 7 kritérií, které vám sdělí všechny informace, které potřebujete. Aplikace nabízí odpovědi např. na otázky: Je dnes něco zajímavého na obloze? Uvidím dnes Saturn? Bude oblačno? Bude pršet? Je Měsíc dnes moc jasný? Uvidíte podrobnou zprávu o postavení a trajektorie Mezinárodní kosmické stanice, Slunce, Měsíce, Jupiteru a dalších planetách. Sky Live nabízí předpověď na 7 dní dopředu. Aplikace je k dispozici i na Apple Watch.

[appbox appstore id693905898 oldprice=“0,99€“]

FlipCount+
Jednoduchá, výkonná a zábavná – to je aplikace FlipCount+. Aplikace vám umožní počítat, zaznamenávat, přidávat, odčítat a uchovávat záznamy o čemkoliv. Okamžitě vytvářejte počítadla a pomocí jednoduchých gest zaznamenávejte počty.

[appbox appstore id818731616 oldprice=“8,99€“]

Easy Translation
Easy Translation je velmi snadno použitelným překladačem pro uživatele iPhonu a iPadu. Podporuje okolo 32 jazyků a nabízí ten nejlepší možný překlad vašeho textu. Pozor, český i slovenský jazyk jsou podporovány. První verze je pro iPhone, iPad a iPod Touch. Verze druhá slouží pouze pro iPad.

[appbox appstore id590425173 oldprice=“9,99€“]

[appbox appstore id590425657 oldprice=“9,99€“]

MyFolder Pro
Pokud si přejete mít všechny různé dokumenty, videa, fotografie či poznámky chráněné, tak je pro vás ideální aplikací MyFolder Pro. Za pomocí této aplikace můžete sdílet obsah i se svými přáteli. Z důvodu absolutní bezpečnosti aplikace nevyužívá připojení k internetu.

[appbox appstore id583855953 oldprice=“2,99€“]

Pythagorea
Začněte lehce studovat geometrii za pomocí Pythagorea. Vytvořte a prozkoumejte různorodé geometrické objekty: čtverce, rovnoběžníky, přímky a mnoho dalších. Hra vypadá velmi jednoduše, první levely mohou vyřešit dokonce i děti, které se geometrii ještě neučily, ale velmi brzy zjistíte, že ten samý problém je mnohem komplikovanější vzhledem k odlišné pozici objektu. Poslední levely vyžadují hluboké zamyšlení, intuici a pochopení. Aplikace nabízí více než 250 úkolů a je naprosto bez reklam.

[appbox appstore id994864779 oldprice=“0,99€“]

Super Lemonade Factory
Super Lemonade Factory nabízí příběh o otci, který nabídne svému synovi svou továrnu na výrobu citronové limonády, ale s jednou podmínkou – on a jeho žena Liselot musí podniknout cestu přes celou továrnu a plnit úkoly, které vypadají na první pohled opravdu snadně. Andre a Lisolet musí spojit své jedinečné schopnosti, aby dokázali překonat každou místnost v továrně. Při cestě potkáte mnoho postav – mistra kuchaře, potravinářského inspektora a generála, který chce dodávat nápoje armádě, která je zapojená do nové války.

[appbox appstore id481170364 oldprice=“2,99€“]

Next – Numbers
S touto aplikací můžete denně zlepšit své soustředění a trochu zrychlit své reakce. Hra je naprosto jednoduchá – stačí poklepat na čísla, tak jak jdou v řadě za sebou. Můžete zvolit dva herní režimy: Blitz – hra končí po 60 sekundách a váš výsledek je to, kolik čísel jste byli schopni nalézt. Zen je hra, ve které nemáte limitovaný čas a musíte najít všechna čísla a výsledkem bude čas, za který se vám to podaří.

[appbox appstore id743463893 oldprice=“1,99€“]

 

 

Dnes nejčtenější

.