Zavřít reklamu

Classic Mac iconJedna z mnoha novinek iOS 10, konkrétně iMessage, je možnost pro vývojáře pomocí Messages API vytvořit vlastní balíček animovaných samolepek. Samolepky pro iMessage jsou v podstatě stejné, jako ty, které již známe z Messengeru, ale jsou pochopitelně integrované přímo v aplikaci Zprávy a lze je doinstalovávat nebo odstraňovat dle potřeby. Nyní Apple ukazuje, jak by takové samolepky měly vypadat.

Dnes v noci totiž společnost vydala hned 4 balíčky animovaných samolepek pro iOS 10. Hned po vydání iOS 10 byly v systému předinstalované samolepky Classic Mac, které navrhla Susan Kare v 80. letech. Pokud jste ale samolepky odstranili a chcete si je nyní opět doinstalovat, je možné je nově stáhnout z App Store, stejně jako další 3 balíčky s názvy SmileysHeartsHands. Všechny nové samolepky už spousta z vás zná z Apple Watch, kde jsou dostupné už od první verze systému.

Pro přidání balíčku do iMessage není potřeba nic dělat. Stačí jen samolepky stáhnout z App Store, přičemž se na domovské obrazovce neobjeví žádná ikona aplikace/samolepek a jen se automaticky přidají do aplikace Zprávy. Uvnitř aplikace si je pak už můžete přesunout nebo vymazat dle potřeby.

screen322x572
screen322x572-2
screen322x572-3
screen322x572-4

Dnes nejčtenější

.