Zavřít reklamu

ikona 1533022_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Speech Recogniser HD
S touto revoluční aplikací nebudete muset nic psát, stačí pouze mluvit a okamžitě bude vaše řeč překládána do textové podoby. Speech Recogniser vám umožní také tweetovat, psát si statusy na Facebooku, kopírovat text do jiných aplikací a především překládát svou řeč do více než 40 cizích jazyků. Skvělé na této aplikaci je to, že podporuje český jazyk. Speech Recogniser HD podporuje pouze iPad.

[appbox appstore id550295585 oldprice=“9,99€“]

Currency Converter
Currency Converter je spolehlivou a přehlednou aplikací, která vám pomůže rychle zjistit, jak je na tom směnný kurz po světě. Aplikace podporuje většinu světových měn a lehce si můžete vyhledat vámi žádanou měnu za pomocí názvu, kódu nebo země. Currency Converter může být použit i offline. Aplikace podporuje český jazyk.

[appbox appstore id998333296 oldprice=“5,99€“]

PhotoWidget
Naprosto jednoduchá a přehledná aplikace, která vám umožní umístit vaší oblíbenou fotografii nebo nebo GIF do vašeho oznamovacího centra.

[appbox appstore id915338375 oldprice=“0,99€“]

Scalee
Chcete úspěšně zhubnout a následně zhodnotit úspěch z vašich diet? Scalee je aplikace, která vám pomůže monitorovat váš hubnoucí proces a zároveň zobrazuje váš body mass index (BMI). Aplikace vám ukáže změny v tělesné váze pomocí různých grafů.

[appbox appstore id1071308816 oldprice=“1,99€“]

PhotoMarks
PhotoMarks je elegantní řešení pro vizuální označení vašich fotografií. Díky této aplikaci můžete ochránit své snímky značkou nebo je okomentovat. Své fotky můžete exportovat v plném rozlišení bez ztráty původní kvality. Fotografie můžete také vylepšit různými efekty.

[appbox appstore id616003945 oldprice=“2,99€“]

System Monitor
System Monitor je velmi komplexní kontrolní aplikací, která vás informuje o stavu vašeho zařízení. Monitoruje využití paměti, výkon baterie, běžící procesy, informace o zařízení, životnost baterie a další.

[appbox appstore id386118145 oldprice=“0,99€“]

UniClip
S aplikací UniClip si můžete přestat posílat emaily či textové zprávy sami sobě, jelikož UniClip vám nabízí univerzální schránku na kopírování textu. Jednoduše vložte text do vaší schránky na jednom zařízení a bleskurychle ho naleznete na zařízením jiném. Aplikace podporuje iPhone, iPad i Apple Watch a je také k dispozici na Maca.

[appbox appstore id1082401872 oldprice=“1,99€“]

PDF To JPEG
Potřebovali jste někdy převést PDF na JPEG? Pokud ano, tak PDF To JPEG vám vyjde vstříc. Aplikace umožní vytvářet obrázkové soubory z PDF souborů. Kvalita souborů je zachována.

[appbox appstore id939374943 oldprice=“1,99€“]

Free Video/Music
S Free Video/Music můžete začít poslouchat populární hudební skladby a hudební umělce, kteří jsou na hlavních příčkách hudebních žebříčků. Aplikace umí hrát na pozadí, vyhledávat umělce, názvy písniček, alba, vytvářet a spravovat playlisty a prohledávat vaší historii.

[appbox appstore id1041814627 oldprice=“1,99€“]

Orderly
Velmi jednoduchá a přehledná kontrolní aplikace, která byla vytvořená přímo pro iOS. Jednotlivé úkoly máte k dispozici v oznamovacím centru. Úkolům můžete mimo jiné přiřazovat různé stupně důležitosti a aplikace také umí připomínat úkoly, pokud se ocitnete v blízkosti místa, které souvisí se zadaným úkolem. Své seznamy si také můžete vytisknout, poslat emailem či SMSkou.

[appbox appstore id506632088 oldprice=“0,99€“]

Epica Pro
Chtěli jste někdy vytvořit zábavnou/zajímavou fotografii s nějakým efektem? V případě, že na to nechcete jít přes Photoshop, tak vám pomůže Epica Pro. Aplikace nabízí nové pózy, speciální efekty a nové scény. Během sekundy se můžete stát iluzionistou nebo čímkoliv jiným – záleží čistě na vaší fantazii.

[appbox appstore id857717118 oldprice=“1,99€“]

Data Usage Tracker
Data Usage Tracker je užitečnou přehlednou aplikací, která vám umožní kontrolovat spotřebu dat. Aplikace monitoruje spotřebu 3G/4G dat a mnoho dalších prvků. Analyzovat můžete denní, týdenní a měsíční spotřebu. Data Usage Tracker je k dispozici i na Apple Watch.

[appbox appstore id1091533022 oldprice=“0,99€“]

Rock Star Manager
Najměte si plejádu rockových hvězd a staňte se populárním manažerem. Nahrávejte alba, získejte různá ocenění a obdiv ve vašem oboru. Bohužel to není zase tak snadné. Pokud to chcete dotáhnout opravdu do konce a stát se nejúspěšnějším hudebním manažerem na světě, tak byste měli pečlivě promyslet vaší strategii. Zatímco nahráváte, tak média publikují nejčerstvější novinky o vaší osobě. Což brzy zjistíte sami. Najímejte talentované hvězdy, dostaňte je na vrcholy hudebních hitparád a nepřestaňte se zajímat, co dělají na veřejnosti.

[appbox appstore id984987085 oldprice=“1,99€“]

Angularis
Hledáte opravdovou výzvu? Angularis vyžaduje perfektní koncentraci, načasování a dovednosti. Musíte mít schopnost doopravdy se soustředit na činnost, kterou právě provádíte, abyste překonali časové rekordy. Čím déle budete hrát, tím bude hra rychlejší a náročnější.

[appbox appstore id884476753 oldprice=“1,99€“]

Dnes nejčtenější

.