Zavřít reklamu

Galaxy-S7-vs-iPhone-6s iconKolikrát už jsme slyšeli o zázraku, kdy iPhone zachránil svému majiteli život. Jednou, když při dopravní nehodě muž upadl na konec železné tyče, která by ho jistě probodla, měl v náprsní kapse iPhone, který zabránil tyči, aby způsobila smrtelné zranění. Jindy, a to dokonce hned několikrát, zase iPhone posloužil jako neprůstřelná vesta, a to poměrně dost kvalitní, protože zastavil kulku, která by jinak provrtala tělo jako nic. Jak ale je iPhone doopravdy neprůstřelný? To se rozhodl otestovat youtuber EverythingApplePro přímo na střelnici.

Když už youtuber zkoušel, kolik iPhonů je potřeba k tomu, aby zastavily střelu o ráži 22 kalibrů, vzal sebou rovnou i několik Samsungů Galaxy, na kterých vyzkoušel to samé a porovnal tak, kolik iPhonů a kolik Samsungů je potřeba k tomu, aby střelu zastavily.

Některé iPhony a Samsungy už byly rozbité, protože v minulosti prošly několika testy, které youtuber natáčel, ale první a poslední modely byly v podstatě nové a bez jediné vady.

Hned v první testu se dokazuje, že je iPhone proti střele odolnější, a to především díky tomu, že je z hliníku, zatímco Galaxy S6 a S7 je ze skla. Střela se v případě iPhonů dostala jen k pátému modelu, zatímco u Samsungů se dostala až k poslednímu, sedmému modelu. Ostatní testy probíhaly dost podobně a iPhone vždy dopadl o něco lépe. Na celé video se můžete podívat níže.

Dnes nejčtenější

.