Zavřít reklamu

ikona 474576_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

Runtastic Road Bike
Runtastic Road Bike promění váš iPhone na multifunkční cyklistický GPS počítač. Ať už sjíždíte své oblíbené trasy nebo prozkoumáváte nové, tak Runtastic pro vás bude perfektním společníkem. Sledujte vaše jízdy, túry a trasy s vaším iPhonem, monitorujte váš pokrok a porovnávejte váš výkon s výkony vašich přátel. Aplikace sleduje vzdálenost, délku, převýšení, tempo, spálené kalorie a další. Dále aplikace nabízí možnost autopauzy, vytváření vlastních playlistů, nabízí přehledné informace o větru a počasí obecně a mnoho dalšího.

[appbox appstore id468429333 oldprice=“4,99€“]

Europe Travelpedia
Europe Travelpedia je výborným pomocníkem na cestách po Evropě. Aplikace obsahuje databázi restaurací, nákupů, památek, hotelů a dalších míst důležitých pro cestování. Pokud se o prázdninách chystáte do zahraničí, pak by vám aplikace Europe Travelpedia mohla být prospěšná. Zaujme také její původní cena.

[appbox appstore id563153139 oldprice=“14,99€“]

Morning Motivation
Morning Motivation je unikátní aplikací, která propojuje budík s motivačními citáty. V tom případě pokaždé, když se ráno probudíte, bude vaše vstávání plné inspirace a motivace. Aplikace každé ráno generuje nový citát z databáze, která se zvětšuje každou aktualizací. Můžete ukládat citáty, které se vám líbí, do svých oblíbených citátů. Chtěli bychom zdůraznit, že aplikaci vytvořil osmnáctiletý slovenský vývojář.

[appbox appstore id1103388938 oldprice=“1,99€“]

MeFile
MeFile vám umožní lehce prohlížet, spravovat a skladovat soubory na vašem iPhonu, iPadu a iPodu Touch. Své soubory můžete ochránit heslem. Můžete tak snadno přenést fotografie z vašeho iOS zařízení do vašeho počítače/Macu přes Wi-Fi či Bluetooth. Aplikace podporuje Dropbox, Google Drive, OneDrive a Box.

[appbox appstore id1014534221 oldprice=“2,99€“]

Birthdate
Birthdate je přehlednou a designově povedenou aplikací, která se zaměřuje na narozeniny vašich blízkých. Do Birthdate si můžete přidat své kontakty nebo manuálně přidat jednotlivá jména. Nikdy se vám už nestane, že zmeškáte narozeniny rodinných příslušníků či přátel.

[appbox appstore id1028056917 oldprice=“0,99€“]

Where To Eat?
Ať jste kdekoliv na světě, tak aplikace Where to Eat? vám pomůže najít cestu k nejbližší restauraci. Jednoduchá a přehledná aplikace, kterou si můžete uzpůsobit podle svých nároků a potřeb. Aplikaci využijete i na svých Apple Watch.

[appbox appstore id468661982 oldprice=“6,99€“]

Ella
Monitorujte svůj výstup kamkoliv s Ella, což je aplikace perfektní pro pěší turistiku, horolezectví nebo výlety. Ella nahrává a zakresluje do grafu vaše změny ve výstupu a provede statistiku v momentě, kdy dokončíte svůj výstup. Barevné schéma aplikace se mění z šedivé na zelenou či červenou vlivem zvýšení či ztrátou nadmořské výšky. Aplikace monitoruje mnoho prvků výstupu (např. začátek a konec výstupu, nejvyšší a nejmenší rekord výstupu, vzdálenost a další).

[appbox appstore id972474576 oldprice=“1,99€“]

Magic Keyboard
S Magic Keyboard se vyhnete nudným typům klávesnic. Můžete si uzpůsobit podle vašich preferencí svou klávesnici. Můžete si vybrat mnoho dostupných motivů a proměnit svou klávesnici na ohromující a jedinečnou klávesnici. Aplikace nabízí také autokorekci, takže můžete psát ještě rychleji.

[appbox appstore id1076985384 oldprice=“1,99€“]

Smart Translator HD
Skvělá aplikace, která vám umožní překládat jakýkoliv text do více než 40 světových jazyků. Díky Smart Translator můžete překládat jakýkoliv email či dokument, který můžete obdržet v cizím jazyku. Používání této aplikace je velmi snadné, stačí pouze zvolit cílový jazyk a vložit text, který chcete překládat. Samozřejmostí je podpora českého jazyka. Aplikace je pouze pro iPad.

[appbox appstore id547956696 oldprice=“7,99€“]

VOX
VOX je zajímavou aplikací, která vám přehraje hudbu z různých zdrojů, např. playlisty z iTunes, osobní sbírku, streamování ze SoundCloud či YouTube. Aplikace podporuje mnoho populárních formátů (FLAC, APE, WAV, ALAC, MP3 a další). VOX nabízí příjemně vypadající a snadno ovladatelné uživatelské prostředí. VOX je k dispozici i na Apple Watch.

[appbox appstore id916215494 oldprice=“5,99€“]

Ruler Box
Užitečná aplikace, která vám zobrazí na displeji pravítko, podle kterého můžete něco rychle změřit. Samozřejmě Ruler Box nabízí několik typů pravítek a jiných nástrojů pro měření. Nechybí ani podpora pro iPhone 6s a 6s Plus.

[appbox appstore id550123808 oldprice=“0,99€“]

Most Minimalist Game
Ovládejte magické linie a zkuste skórovat co nejlépe. Porazte ostatní hráče a dostaňte se do čela výsledkových tabulek. Most Minimalist Game vám nabízí snadno hratelné a návykové hry. V případě, že máte rádi minimalistické hry, tak vás tato aplikace bude určitě bavit.

[appbox appstore id1002628781 oldprice=“0,99€“]

OddPlanet
OddPlanet je side-scrolling adventurou, ve které budete provádět osamělou malou holčičku skrze nepřátelské prostředí na cizí planetě a budete se snažit pomoci jí přežít. Zcela určitě se s vámi podělí o své pocity a myšlenky. V této hře prožijete atmosférické zvuky, hudbu a setkáte se s fascinujícími stvořeními v tomto krásném a ručně malovaném světě.

[appbox appstore id599669450 oldprice=“0,99€“]

Zenge
Zenge je osobitou a zvláštní puzzle hrou, která vypráví příběh o Eonovi, což je osamělý řemeslník, který je zaseknutý mezi dvěma světy a mezi časy. Zenge má být především relaxačním zážitkem, takže v ní nejsou žádné body, hvězdy, tutoriály nebo další rušivé prvky. Zenge je prostě čistá, pohlcující výprava s Eonem, která je vyprávěná skrze překrásné umění a hudby.

[appbox appstore id1068416637 oldprice=“0,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.