Zavřít reklamu

LsA
Milujete moderní technologie a především pak společnost Apple? Chcete se stát součástí magazínu který má měsíčně přes 1 250 000 návštěv a více než 400 000 UIP? Pak jste na správné adrese. Hledáme redaktora, který se stane součástí magazínu LsA a bude spolupracovat přímo se šéfredaktorem. Hledáme nejlepšího z vás, který je schopný denně psát alespoň tři články, dokáže zpracovat anglicky psaný text, spolehlivost je jeho předností a miluje technologie. 

Pokud jste se v úvodním odstavci našli, pak věřte, že vám nabízíme adekvátní finanční ohodnocení, naprostou časovou flexibilitu a práci, která vám nezabere více než hodinu a půl denně. Samozřejmostí je spolupráce se zkušenými členy týmu a jejich podpora.

V případě vašeho zájmu nám prosím pošlete ukázkový článek v minimálním rozsahu 300 slov psaný ve stylu článků, které znáte z LsA. Žádost bez přiloženého ukázkového článku bude předem odmítnuta. Napište prosím také vaši představu o finančním ohodnocení a celý mail pošlete na adresu: dan.prazak@letemsvetemapplem.eu

LsA

Dnes nejčtenější

.