Zavřít reklamu

ikona 155622_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

ScannerPad
ScannerPad promění váš iPad v přenosný skener, jelikož umožňuje rychle naskenovat dokument, fotografii, předpis nebo cokoliv dalšího, který pak automaticky uloží do PDF a můžete jej nahrát i na cloud. Podporuje, jak barevné, tak i černo-bíle skenování podle vaší potřeby.

[appbox appstore id840559728 oldprice=“6,99€“]

Anchor Pointer
Anchor Pointer je aplikací, která vám umožní ukládat GPS pozici a poté vás hezky pěkně dovede zpět za pomocí kompasu. Anchor Pointer vám nabízí možnost, jak lehce najít své zaparkované auto či se vrátit na hotel. Aplikace je k dispozici i pro Apple Watch.

[appbox appstore id791684332 oldprice=“3,99€“]

TranslateSafari
TranslateSafari je praktickou nástavbou pro Safari. Tato aplikace vám lehce přeloží a nahlas přečte zvolenou webovou stránku v Safari. Aplikace zahrnuje velké množství podporovaných cizích jazyků a automaticky vám ukáže originální i přeloženou stránku. TranslateSafari podporuje překládací služby ve formě Bing Translator (40+ jazyků) a Google Translate (60+ jazyků). TranslateSafari umí nahlas předčítat i v českém jazyce.

[appbox appstore id919040797 oldprice=“4,99€“]

Phone Drive
S Phone Drive můžete využít své iOS zařízení (iPhone a iPad) jako přenosný bezdrátový flashdisk. Aplikace vám umožní uchovávat, prohlížet a spravovat soubory na iOS zařízení. Můžete připojit Phone Drive z jakéhokoliv Macu/počítače přes WiFi síť a přenést soubory prostřednictvím drag & drop. Aplikace nabízí prohlížeč dokumentů, čtečku PDF, hudební přehrávač, prohlížeč obrázků, hlasový rekordér, textový editor, správce souborů a také podporuje klasické souborové operace (smazat, přesunout, kopírovat, sdílet, zip, unzip, poslat emailem apod.). Nabízí také možnost za pomocí hesla či Touch ID ochránit soubory.

[appbox appstore id431033044 oldprice=“1,99€“]

Nok
Nok je základním intervalovým časovačem pro vaření, cvičení doma nebo ve fitku, pro učení doma nebo pro další úkoly, které vyžadují opakování. Aplikace vám umožní vytvořit až pět časovačů s individuálními názvy a časy. Stačí dvakrát zaklepat a aplikace se prostě objeví. Dokonce můžete alarm spustit či zastavit přes vaší kapsu.

[appbox appstore id976560006 oldprice=“0,99€“]

Voice Notes Pro
Nahrávejte přímo ve formě MP3 a sdílejte okamžitě své nahrávky s přáteli. Ke svým nahrávkám můžete lehce přidávat poznámky, úkoly, tagy a fotografie. Jakákoliv nahrávka může být přesunuta na iCloud a také je můžete proměnit na archivy pro lepší sdílení.

[appbox appstore id590013870 oldprice=“3,99€“]

BubbleText Keyboard
BubbleText Keyboard vám nabízí zajímavou klávesnici, která vylepší klasickou klávesnici a umožní vám psát text ohraničený bublinami. Ukažte více emocí, kreativity a stylu, když píšete na svém mobilním zařízení. BubbleText přidá šmrc do všech vašich oblíbených aplikací (iMessage, SnapChat, WhatsApp, Facebook, Twitter, Safari a mnoho dalších). Můžete si vybrat z 20 odlišných barevných schémat. Aplikace je určená pro iPhone, iPad a iPod Touch s iOS 8 nebo novějším.

[appbox appstore id932155622 oldprice=“0,99€“]

My Rec
My Rec je snadnou a rychlou aplikací pro správu audio nahrávek. Aplikace umí nahrávat hovory (pouze s Apple Watch), přednášky, porady, rozhovory a cokoliv dalšího. Nabízí vysokou kvalitu nahrávání – 8 KHz až 44 KHz / 320 kbps a možnost nahrávat ve třech audio formátech: M4A, CAF a WAV. Pro okamžité nahrávání aplikace nabízí widget a podporuje 3D Touch. Také se nemusíte omezovat délkou nahrávání.

[appbox appstore id918925207 oldprice=“1,99€“]

ThumbTyper
Chcete psát na iPadu a iPhonu rychleji a mnohem jednodušeji? Zkuste ThumbTyper. Aplikace vám nabízí klávesnici, která byla vytvořená speciálně proto, aby jste na ní mohli psát dvěmi palci. Můžete tak držet iPad obouma rukama a snadno psát.

[appbox appstore id998318878 oldprice=“0,99€“]

AURA
Vyfoťte, editujte a sdílejte vaše fotografie – snadněji a kreativněji než kdykoliv předtím. Aplikace nabízí výkonné nástroje, které vám pomohou přidat na snímky krásné rámečky, filtry, efekty, fonty písma a mnoho dalšího.

[appbox appstore id881057428 oldprice=“3,99€“]

SpeakText Air
SpeakText Air je skvělou aplikací na překladání (více než 30 jazyků, podpora českého jazyka) a přečtení (více než 20 jazyků, bohužel zatím bez podpory českého jazyka) textů. Aplikace dokáže předčítat anglický text v offline režimu a mnoho dalšího.

[appbox appstore id716260435 oldprice=“4,99€“]

The Greedy Cave
Ve vzdálené zemi se nachází kontinent nazvaný Milton. Je to země, kde moc vlády přichází pomocí mečů a děsivého tajemna. Náš příběh začíná ve vzdáleném království na severu, Iblis, což je temné a často zapomenuté místo. Je to divoká a pustá země, ve které musí obyvatelé těžit nerosty pro panstvo. Příležitostně se zastaví dobrodruzi na přespání, ale nikdy nezůstanou déle. Až jednoho dne se nezkušený dobrodruh ztratil a zakopl o díru. Příběh by mohl skončit, kdyby se nevrátil zpátky do města, ale on se zpátky vrátil s pytlem zlata a třpytícím se pokladem, který našel v díře. A příběh pokračuje dál…

[appbox appstore id1028950091 oldprice=“0,99€“]

 

Dnes nejčtenější

.