Zavřít reklamu

HeadstandKdyž investujete tisíce nebo desítky tisíc do luxusních sluchátek, asi netoužíte po tom, aby se vám jen tak válely na stole. K většině z nich sice dostanete nějaký ten kožený obal, který sice vypadá skvěle, ale přiznejme si, je určený především na cestování. Když jste doma chcete mít svá sluchátka stále na očích a brát je jako skutečný šperk domácnosti a právě od toho je tu HeadStand.

HeadStand je hliníkový stojánek na sluchátka, který se vyrábí hned ve třech barevných variantách tak, aby se stal dokonalou součástí vašeho interiéru a není zdaleka určen jen jako stojánek k počítači. Pokud například používáte sluchátka i k televizoru nebo poslechu hudby z vaší aparatury, pak se spolu s krásnými sluchátkami stane skvělým designovým doplňkem vašeho obývacího pokoje.

HeadStand vypadá samozřejmě nejlépe s Bluetooth sluchátkami, ale výrobce myslí i na kabely a tak je možné kabel bez problémů naamotat do základny stojánku tak, že nikde není vidět a v podstatě „čouhá“ jen kousek kabelu od základny stojánku ke sluchátkům. Výška stojánku je dostatečná pro jakýkoli model sluchátek jak můžete vidět i na fotografiích v tomto článku.

HeadStand

Osobně jsem si stojánek oblíbil na nočním stolku kde dělá díky stejné barvě dokonalého společníka mému Bang Olufsen BeoTime a v této kombinaci vypadá zkrátka dokonale. Stojánek navíc na spodní straně podstace kryje gumová podložka takže nehrozí, že by vám poškrábal nábytek. Jeho váha je navíc v kombinaci s podložkou dostatečná na to, aby se při manipulaci se sluchátky ani nepohnul.

Headstand

Pokud máte sluchátka za cenu nižší než je cena tohoto stojánku, pak pro vás logicky zcela ztrácí jakýkoli smysl. Jestli jste však do sluchátek investovali nějakou tu korunu a navíc se jedná nejen o funkční ale také designový kousek, pak asi není příliš nad čím váhat už jen kvůli tomu, že podobných stojánků je na trhu jako šafránu a v podstatě ani nemáte příliš mezi čím vybírat. Záleží ted jen na vás, ovšem k mým Bang Olufsen H8 se hodí skvěle a jsem rád že sluchátka neválím jen tak na stole.

Beoplay H8

Dnes nejčtenější

.