Zavřít reklamu

mh40 icon

Sluchátek je na trhu tisíce, různých cenových kategorií. Většinou se na cenně odvíjí i výsledná kvalita samotného zvuku. Přinášíme vám recenzi na prémiová sluchátka s výrazným retro designem a perfektním zvukem pro nejnáročnější uživatele. Pokud jste hipster, tak pozorně čtěte, protože sluchátka Master & Dynamic MH40 jsou vyrobena z perfektních kožených materiálů a zaujmou naprosto každého. Jak tedy Master & Dynamic MH40 hrají a pro koho jsou primárně určená?

Sluchátka dorazila v minimalistické bílé krabičce. Uvnitř balení se krom samotných sluchátek nachází brožurka s informacemi o samotných Master & Dynamic MH40, a dvojice 3,5mm kabelů – jeden kabel má na sobě ovladač, pomocí kterého lze ovládat hlasitost přehrávané skladby, součástí ovladače je také mikrofon. Každého potěší plátěný sáček ve kterém můžeme sluchátka přenášet.

mh40 7

Master & Dynamic MH40 jsou vážně velice krásná. Kombinace matného a leštěného kovu je skutečně elegantní, vše doplňuje prošívaná kůže. Logo Master & Dynamic, respektive iniciály společnosti (M&D) nalezneme skutečně všude, ale jsou vidět pouze při bližším pohledu. Na náušníkách nalezneme telecí kůži, která přináší maximální pohodlí při poslechu. Nikde nic netlačí, neškrábe, což se dá u prémiových sluchátek očekávat. Většinu může potěšit především retro design samotných sluchátek, který působí ale velice luxusním dojmem. Master & Dynamic MH40 jsou vzhledem k prémiovým materiálům poněkud těší, konkrétně je jejich hmotnost 360g. Přesto Master & Dynamic MH40 na hlavě drží perfektně a ani při běhu vám z hlavy nespadnou.

mh40 3

Zaujaly mě také dodávané kabely, které mají postříbřené konektory. Tím je zaručená maximální kvalita. I Na samotném konci kabelu taktéž nalezneme iniciály společnosti. Kabel je vyrobený z textilu, tudíž vypadá jako tkanička od bot, čímž se zaručí, že se vám nebude v žádném případě zamotávat a ani se vám nepoškodí.

mh40 6

Na samotných Master & Dynamic MH40 nalezneme dva 3,5mm konektory, což je poněkud netradiční. Díky dvojici vstupů si můžete jednoduše zvolit na které straně budete mít kabel umístěný. Na sluchátkách nalezneme pouze jeden ovládací prvek – jedná se o takzvané MUTE tlačítko, které když stisknete, tak se automaticky sluchátka ztiší.

mh40 1

Dostáváme se pomalu k samotnému zvuku sluchátek. O zvuk se starají vysoce výkonné 45mm měniče. Už několikrát jsem zmínil, že se jedná o prémiová sluchátka, tudíž nabídnou i vysoce prémiový zvuk. Vše je naprosto vyvážené – zvuk není ochuzen ani o výrazné výšky, středy či basy, které jsou skutečně výrazné. Výraznější výšky mají výhodu při poslechu skladeb s výrazným vokálem, který tak vynikne ještě více.

mh40 4

Vše opět také záleží na kvalitě skladby, kterou posloucháte. Na výrazných výškách snadno poznáte, která skladba má kvalitu 320kpbs a která naopak 128kpbs. Skvělou zprávou může být pro některé hlasitost, která je naprosto perfektní a téměř bezkonkurenční. Výbornou zprávou je, že i když hudba hraje nahlas, není nijak zkreslená. Pokud rádi posloucháte hudbu nahlas, koupí těchto sluchátek určitě nešlápnete vedle.

Master & Dynamic MH40 každopádně bez absolutního problému přehrají skvěle jakýkoliv styl, proto jsou opravdu pro širokou zvukovou scénu. Nadšený z nich bude fanoušek naprosto každého stylu, tím chci říct, že není styl, který by dělal sluchátkům problém. Kvůli tomu jsou sluchátka určena pro veliké spektrum lidí.

Resumé

Master & Dynamic MH40 jsou dle mého názoru určena primárně pro náročné uživatele. Nabídnou luxusní design, který je vyroben z prvotřídních materiálů. Vzhledem ke své vyšší ceně je perfektní zvuk téměř samozřejmostí. Master & Dynamic MH40 zvládnou bez problému přehrávat jakýkoliv hudební styl. Jedná se tedy o špičková sluchátka, které by měl mít každý velký fanoušek hudby.

  • Master & Dynamic MH40 za nejlepší cenou zakoupíte na svetsluchatek.cz
mh40 2

Dnes nejčtenější

.