Zavřít reklamu

iphone7_icon_concept

iPhone 7 by měl být představen už na podzim tohoto roku. Už dříve analytici říkali, že příští generace iPhonu nebude mít 3,5mm jack konektor, bude mít přepracované antény, ale také už od ledna se objevují informace, že by měl mít větší iPhone 7 Plus také duální fotoaparát. Nyní nejmenovaný pracovník Foxconnu řekl, že iPhone 7 Plus se nakonec duálního fotoaparátu nedočká, a to z důvodu „nedokončené technologie“, přesto nikdo nepotvrdil, ale ani nevyvrátil pravdivost informace. Duální fotoaparát u iPhonu 7 Plus měla být největší novinka velkého telefonu, který bude mít na zádech logo nakousnutého jablíčka.

Doposud většina úniků naznačovala, že phablet od Applu bude mít speciální duální fotoaparát. Ten by měl v případě iPhonu několik výhod, nejenom že by pořizoval lepší fotografie, ale také by přinášel aplikaci Fotoaparát nové možnosti. Jedna čočka kamery by nahrávala standardní širokoúhlé video, kdežto druhá čočka by zachytila ve stejný čas zvětšené video nebo fotografie. V aplikaci Fotoaparát byste měli vidět obraz každé z čoček, který by šel následně přizpůsobit. Při pořizování videa nebo fotografií, jsou uživatelé schopni přecházet mezi přiblíženým a normálním obrazem. Vše by mělo být velice ostré. Nedávno patentovaná nová aplikace Fotoaparát také popisuje možnost nahrávat současně slo-mo a běžně rychlá videa, která by se ve výsledku  spojila a dokázala tak nabídnout něco unikátního.

iphone-7-dual-cameras-rumor

Duální fotoaparát by měla být nejzásadnější funkce nového iPhonu 7 Plus. Podle několika názorů není zpráva od pracovníka reálná. To si myslí i velice uznávaný analytik Ming-Chi Kuo ze společnosti KGI, který nedávno řekl, že společnost LG Innotek začala také společně se společností Sony vyrábět duální fotoaparáty pro iPhone.

Zda-li iPhone 7 Plus skutečně duální fotoaparát dostane nebo ne se dozvíme nejspíše až na podzim tohoto roku.

iPhone 7 Plus FB

*Zdroj: Bgr.com

Dnes nejčtenější

.