Zavřít reklamu

macOS 10.12 Sierra iconApple od včerejší dne žádá zaměstnance svých kamenných prodejen, aby začali testovat macOS 10.12 Sierra, tedy nejnovější operační systém pro počítače Mac, který Apple představil na pondělní vývojářské konferenci. Důvodem, proč Apple chce, aby macOS 10.12 testovali zaměstnanci obchodů je, že chce systém co nejvíce odladit ještě před tím, než jej dostanou do rukou public beta testeři, tedy běžní uživatelé, kteří nemají vývojářský účet, ale chtějí si novinku vyzkoušet ještě před jejím vydáním na podzim.

Víme, že máte bohaté zkušenosti s nejnovějšími technologiemi Applu a právě proto bychom byli rádi, kdyby se všichni členové týmu připojili k testování macOS 10.12“ napsal Apple zaměstnancům.

Apple poznamenal, že zúčastnit se testování není povinnost a že tento proces je dobrovolný a není očekávaný jako jejich náplň práce. Testování nových systémů má probíhat jen na osobních počítačích zaměstnanců, nikoli na Macích v Apple Storech.

Pokud máte zájem vyzkoušet si macOS 10.12 Sierra už nyní, tak si buďto založte vývojářský účet, kde je ovšem potřeba zaplatit roční poplatek nebo vyzkoušejte náš návod, který ale není úplně nejjednodušší, tudíž by jej měli praktikovat jen zkušení uživatelé. Veřejnou beta verzi systému vydá Apple v červenci a budete si ji moct stáhnout na těchto stránkách, kde se můžete už nyní zaregistrovat.

macos 10_12

*zdroj: 9to5mac

Dnes nejčtenější

.