Zavřít reklamu

Beats Solo2 WirelessMinulý týden spustil Apple kampaň Back to School ve Spojených státech a nyní se dostává i do Evropy a tudíž i do České republiky. Akce je zaměřená na studenty a učitele, kteří si během prázdnin plánují zakoupit nový iPhone, iPad nebo Mac a vybavit se tak na nový školní rok. Kampaň je nabízena ve speciálním Apple Online Storu pro studenty a učitele, kde jsou navíc ceny jednotlivých produktů nižší, než v obchodě pro běžné zákazníky. Akci tedy naleznete na stránkách www.apple.com/cz-edu/shop.

Při nákupu iPhonu nebo iPadu získáte Powerbeats 2 Wireless v hodnotě 4 899 Kč. Pokud si plánujete zakoupit nový MacBook/iMac/Mac mini nebo dokonce Mac Pro, pak dostanete sluchátka Beats Solo2 Wireless v hodnotě 7 499 korun. Pokud si chcete zakoupit jen iPhone nebo iPad, ale chtěli byste k němu náhlavní sluchátka Beats Solo2 Wireless, které se dávají k Macu, musíte si připlatit 2 600 Kč.

Akce platí od dnešního dne až do 5. září 2016, tedy vlastně celé prázdniny, kdy si na nový produkt můžete vydělat na letní brigádě, což je asi nejčastější případ mladých studentů. Jestliže si raději kupujete produkty v kamenných prodejnách, než na internetu, pak nezoufejte. Apple Premium Reselleři, jako je například iStores nebo m:zone, by se měli k akci brzo připojit a nabízet slevy i sluchátka k produktům pro studenty také.

Apple back to school 2016

 

Dnes nejčtenější

.