Zavřít reklamu

ikona 558870_largerPřipravili jsme pro vás ty nejzajímavější aplikace, které jsou v dnešní den zcela zdarma. Bohužel se může lehce stát, že některá aplikace bude opět za plnou cenu. My to žádným způsobem nemůžeme ovlivnit a chtěli bychom vás ujistit, že aplikace byla zdarma v době psaní článku. Mezi screenshoty aplikace můžete skrolovat do stran, což by mělo fungovat i na mobilu a aplikaci stáhnete tak, že kliknete na tlačítko “Stáhnout” nebo na název aplikace. Další možností, jak stáhnout aplikaci, je použít QR kód. Velká ikona aplikace může mít v pravém dolním rohu umístěnou malou ikonku, která značí, že je aplikace dostupná i pro Apple Watch.

sList
SList vám pomůže lehce a rychle vytvořit nákupní seznamy, které můžete sdílet se svou rodinou nebo přáteli. Produkty, které si chcete koupit můžete filtrovat podle různých kategorií, takže se vám bude snadno a efektivně nakupovat. Do aplikace můžete přidávat obrázky, abyste koupili tu správnou konkrétní potravinu/produkt a můžete ke každé položce napsat poznámku např. zkontrolovat datum spotřeby – záleží na vaší fantazii.

[appbox appstore id1008105107 oldprice=“0,99€“]

Where am I
Občas je důležité vědět, kde se právě nacházíte a Where am I vám to ve formě widgetu umožní. Stačí stáhnout oznamovací centrum a budete okamžitě vědět, na jaké adrese jste. Připojení k internetu je vyžadováno, ale v případě, že nejste připojeni, tak vám widget zobrazí aktuální souřadnice a nadmořskou výšku. V případě, že chcete uložit nebo sdílet svou lokaci, tak jednoduše stihněte ,,+“. Aplikace navíc podporuje Apple Watch.

[appbox appstore id926051117 oldprice=“0,99€“]

Video to Audio
Video to Audio vám pomůže konvertovat video soubory na audio soubory. Aplikace podporuje všechny populární video formáty. Můžete konvertovat AVI, MPG, MPEG, RMVB, FLV, WMV, MOV, MP4 a řadu dalších na MP3. Video to Audio podporuje Dropbox a SkyDrive.

[appbox appstore id727854379 oldprice=“1,99€“]

Ruler
Ruler je užitečným nástrojem, který se může hodit opravdu každému. Jedná se o naprosto jednoduché virtuální pravítko, které je pět metrů/17 stop dlouhé. Aplikace podporuje i Apple Watch.

[appbox appstore id1082255420 oldprice=“0,99€“]

MemoCal
Už vás nebaví klasický nudný kalendář? Zkuste MemoCal, jelikož vám nabízí příjemné a intuitivní uživatelské prostředí. Začněte si vytvářet originální a osobní kalendář. Vkládejte fotografie a text a ozdobte jednotlivé dny různými ikonami (více než 100 ikonek). První verze je pro iPhone, iPad a iPod Touch a druhá verze je speciálně pouze pro iPad.

[appbox appstore id544253453 oldprice=“0,99€“]

[appbox appstore id450484609 oldprice=“3,99€“]

PDFelement
PDFelement je ultimátním nástrojem pro vaše PDF soubory. Nabízí vám možnost konvertovat jakýkoliv PDF soubor na jakýkoliv formát. Umožní vám PDF soubor editovat, opatřit poznámkami či podepsat, dále můžete lehce konvertovat a mnoho dalšího. PDFelement je nejlepším parťákem, jakého si při práci či při studiu můžete přát. Aplikace podporuje velké množství formátů.

[appbox appstore id945558870 oldprice=“4,99€“]

iPicBox
IPicBox je skvělou aplikací, která vám spolehlivě ochrání vaše privátní fotografie. Aplikace nabízí možnost uzamknout jednotlivé soubory či fotografie. Všechny své snímky můžete roztřídit do neomezeného počtu složek. IPicBox dále nabízí snadné fungování základních operací jako např. přidávat, smazat, editovat, přesunout.

[appbox appstore id1013779674 oldprice=“2,99€“]

Easy Spending Expense
Díky této aplikaci okamžitě zjistíte, jakým směrem jdou vaše peníze a lehce tak můžete převzít kontrolu nad svými financemi. Easy Spending Expense je prostou a efektivní aplikací, která funguje jako denní správce vašich výdajů. Aplikace nabízí možnost monitorovat výdaje i příjmy a ochranu za pomocí hesla. Aplikace vám také umožní nastavit si měsíční připomínání zaplacení účtů a mnoho dalšího.

[appbox appstore id437238261 oldprice=“2,99€“]

My day
Chcete mít jednoduchý a přehledný den? Zkuste My day. S touto aplikací okamžitě uvidíte kolik událostí vás v daný den čeká a nabízí možnost nastavit v určitý čas upozornění. Aplikace podporuje synchronizaci za pomocí iCloud.

[appbox appstore id977115659 oldprice=“2,99€“]

Dnes nejčtenější

.