Zavřít reklamu

apple wwdc retro icon

Apple minulý týden přes Techinsider oznámil, že WWDC konference, na které společnost ukáže nový iOS 10, OS X (macOS) 10.12 a další novinky se bude konat už v pondělí 13. června. Pokud si chcete čekání na konferenci zkrátit a mít Apple stále na očích, můžete si nastavit na pozadí vašeho Apple zařízení nové retro tapety. O speciální sadu retro WWDC tapet se postaral známý grafik Matt Bonney. Tapety jsou dostupné ve světlé a tmavé verzi pro iPhone jakékoliv velikosti, iPad jakékoliv velikosti, a také pro plochu Macu s rozlišením 2560 x 1440.

Kromě tapet s rozlišením pro Apple zařízení, nalezneme na oficiálních webových stránkách grafika stejné tapety v rozlišení 4K, 5K a dokonce i 8K. Retro WWDC tapety zahrnují speciální retro verzi Apple loga, které bylo inspirováno barvami na WWDC pozvánce.

Poté jsou součástí článku tapety od grafika Bryana Mortensena, na kterých můžeme vidět vlnky, připomínající Siri. Autor tím prý chtěl naznačit příchod nové Siri SDK, které by umožnilo aby všichni vývojáři mohli hlasovou asistentku integrovat přímo do svých aplikací. Zmiňovaná Siri, a také tapeta kódu je však dostupná pouze pro iPhone.

Chcete-li jedu z tapet níže nastavit přímo v iPhonu/iPadu, stačí kliknout nad obrázkem na typ vašeho zařízení, zobrazí se tapeta. Do zařízení je stáhnete pokud na ní podržíte prst a následně zvolíte možnost Uložit obrázek, tapeta se stáhne do vaši galerie ze které ji poté jednoduše nastavíte.

Stáhnout: iPhone; iPad (včetně rozlišení pro 12,9″ iPad Pro), desktop (2560 x 1440)

StáhnoutiPhoneiPad (včetně rozlišení pro 12,9″ iPad Pro), desktop (2560 x 1440)

StáhnoutiPhone

StáhnoutiPhone

Stáhněte si také speciální retro WWDC Apple Logo zde

Matt-Bonney-Retro-apple-logo-for-WWDC-2016-326x400

*Zdroj: iDownloadblog.com

Dnes nejčtenější

.